2012-12-29 14:30:05
Φωτογραφία για «Κόβει» Λέτο και... με το νόμο!
Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε διακοπή του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Λέτο είναι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δηλώνει πως υπάρχει και νομική κάλυψη.

Τον τρόπο με τον οποίο θα... ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου για τους επόμενους έξι μήνες ψάχνουν στο Τριφύλλι εδώ και μερικό διάστημα. Ο λόγος άλλωστε που το θέλουν αυτό είναι κυρίως οι υψηλές απολαβές του από τη στιγμή που παραμένει ανενεργός, αλλά παράλληλα για να αδειάσει μία θέση ξένου και να μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Ιάπωνα Καζιγιάμα.

Οι «πράσινοι» μάλιστα έψαξαν και νομικά την υπόθεση, βρίσκοντας ότι καλύπτονται ακόμα και για μονομερή διακοπή συμβολαίου σύμφωνα με την «Sportday», κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος σε «πηγαδάκια» κατά τη χθεσινή γενική συνέλευση.

«Υπάρχει μία διάταξη, ένας νόμος, που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να κάνει μονομερή διακοπή συμβολαίου σε παίκτη που είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Λέτο και ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα. Αλλά εμείς θέλουμε να βρούμε μία λύση από κοινού να πάρει ένα ποσό ο παίκτης, όσο δεν παίζει, να κάνουμε διακοπή και όταν ξαναπαίξει μπάλα, το ξαναβλέπουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού.


Παράλληλα ο «Mr ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε ότι: «Ο Λέτο πάντως είναι ένας παίκτης, που θα μπορούσαμε να κάνουμε μία υπέρβαση και να δώσουμε ένα συμβόλαιο πάνω από 300.000 ευρώ. Για παίκτες στυλ Λέτο, μπορούμε να το κάνουμε».

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ