2013-01-03 23:44:05
Φωτογραφία για ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, η Σούπερ Λίγκα επιστρέφει με την έναρξη του β' γύρου και μαζί οι μεταδόσεις της Nova και οι αθλητικές εκπομπές των καναλιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Nova:

«Το… μενού είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 05/01, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ματς σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του, ενώ στις 19.30 ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 06/01 ο Άρης υποδέχεται σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι τον Πανιώνιο (15.00), ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Πανθρακικός – ΠΑΟΚ και Ατρόμητος – Κέρκυρα. Τέλος στις 19.30 ο πρωταθλητής χειμώνα και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται την Βέροια και θέλει να βάλει στο «σακούλι» του ακόμη ένα… τρίποντο.


Το Σάββατο 05/01 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

• 17.15 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το NS3

• 17.15 Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη και του Σπύρου Δημολίτσα από το NS2

• 19.30 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS2/NS2 HD.

Την Κυριακή 06/01 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 15.00 Άρης – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Γιώργου Βασιλείου από το NS1.

• 17.15 Πανθρακικός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Κωστή Μπότσαρη από το NS2/NS2 HD

• 17.15 Ατρόμητος – Κέρκυρα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS1

• 19.30 Ολυμπιακός – Βέροια σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1/NS1 HD

Σπουδαία αναμέτρηση και την Δευτέρα!

Την Δευτέρα 07/01, στις 19.30, η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιάννη Πάγκου από το NS1.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1 HD/ NS1με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού Ολυμπιακός - Βέροια, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1 HD/ NS1.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova , οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών!»

* Επιστρέφουν, όμως, τόσο η «Αθλητική Κυριακή» της ΝΕΤ, όσο και το «ΣΚΑΙ Γκολ» του ΣΚΑΙ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ