2013-01-05 23:37:03
Φωτογραφία για Ανοίγουν τους λογαριασμούς Γιάννου - Ρούλας
Όπως όλα δείχνουν ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, δεν έπεισε την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής και μετά την ομολογία του για την ύπαρξη «κρυφού και αδήλωτου» λογαριασμού στην Ελβετία, η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός, ο λογαριασμός με τα 1,3 εκατ. ευρώ που διατηρούσε ο ίδιος και η σύζυγός του στην τράπεζα HSBC, αποτελεί «οικογενειακή υπόθεση» της συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου και του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον πρώην υπουργό, ο οποίος ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και εισαγγελείς, όχι μόνο για την υπόθεση της εμπλοκής του στη λίστα Λαγκάρντ αλλά και για τις συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που υπέγραψε όσο βρισκόταν στο υπουργείο Άμυνας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα μέλη της συγκεκριμένης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής χαρακτήρισαν «αστεία» τα επιχειρήματα του κ. Παπαντωνίου και προετοιμάζουν την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη για ψευδή δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρης-Περιστέρι 70-46
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρης-Περιστέρι 70-46
Έρχεται ο Σίλντενφελντ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται ο Σίλντενφελντ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ