2013-01-09 07:35:50
Φωτογραφία για Πρότειναν Σεκού Σισέ στον ΠΑΟΚ
Στην αναζήτηση παικτών για τα άκρα της επίθεσης συνεχίζουν να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ και ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν, είναι εκείνο του Σεκού Σισέ.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός είναι μία περίπτωση που όπως φαίνεται εξετάζουν αρκετά σοβαρά στον ΠΑΟΚ, ενώ και η τιμή του δείχνει να είναι αρκετά πιο προσιτή από άλλους παίκτες που προτάθηκαν. Ο Ιβοριανός άσος βρίσκεται από το 2009 στην Φέγενορντ, ενώ συμπληρώνει αισίως μία εννιαετία στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αφού προηγουμένως ήταν για έξι χρόνια στην Ρόντα.

Τη φετινή σεζόν κατάφερε να παίξει μόλις σε 8 ματς (2 γκολ) στην Eredivisie, αφού στις αρχές Οκτωβρίου τραυματίστηκε και μένοντας για ένα δίμηνο στα «πιτς», έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα.

Πέρυσι πάντως είχε σχετικά γεμάτη σεζόν με 23 συμμετοχές (14 βασικός) και 7 γκολ, ενώ την πιο παραγωγική του σεζόν την έκανε στη Ρόντα το 2008-09, όταν σε 32 παιχνίδια σκόραρε 9 φορές.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πάντως ήδη έχει «στείλει» την περίπτωσή του στον Γκερμάν Τσιστιακόφ, κρίνοντας την αρκετά ενδιαφέρουσα. Σε περίπτωση που γίνει κίνησή για την απόκτησή του, τότε σε πρώτη φάση θα αφορά δανεισμό του ως το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ