2013-01-09 07:37:24
Φωτογραφία για Πέδρο Εμάνουελ για το καλοκαίρι!
Σε συμφωνία με τον Πέδρο Εμάνουελ φέρεται να έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο πρόσωπο του Φάμπρι βρήκαν οι «πράσινοι» τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο της ομάδας, αλλά η επιλογή του Ισπανού είναι μόνο προσωρινή.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού άλλωστε φαίνεται να έχει ήδη βρει τον... μόνιμο προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου σύμφωνα με την «Live Sport» και αυτός είναι ο νυν τεχνικός της Ακαδέμικα, Πέδρο Εμάνουελ.

Η συνεργασία του Πορτογάλου τεχνικού άλλωστε με τον σύλλογο της Κοΐμπρα λήγει τον προσεχή Ιούνιο και αποτελεί προσωπική επιλογή αρχισκάουτ των «πρασίνων», Ούγκο Βαρέλα.

Από τη στιγμή πάντως που τα πάντα είναι ρευστά αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό και οι αποφάσεις ανατρέπονται από τη μία ημέρα στην άλλη, δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να μην ενεργοποιηθεί το προσύμφωνο που ήδη έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Σε ό,τι αφορά τον 38χρονο τεχνικό, βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2011 στον πάγκο της Ακαδέμικα, την οποία μάλιστα οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου της ιστορίας της και πρώτου έπειτα από τη σεζόν 1938-39, επικρατώντας στον τελικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Στην διαδρομή της μάλιστα, είχε αποκλείσει και την Πόρτο, την οποία και διέσυρε με 3-0! Η Ακαδέμικα είναι η πρώτη ομάδα όπου είναι πρώτος προπονητής, αλλά την σεζόν 2010-11 ήταν βοηθός του Αντρέ Βίλας Μπόας στην Πόρτο.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ