2013-01-19 20:06:14
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-1
Το έκανε… ντέρμπι, αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, τα κατάφερε και τις… ζευγάρωσε. Ο ΟΦΗ αν και στο τέλος έπαιξε με την «φωτιά» πήρε τη μεγάλη νίκη 2-1 απέναντι στον Πανιώνιο, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μέσα στο «Γεντί Κουλέ», μετά από αυτή με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική. 

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι Κρητικοί σκαρφαλώνουν στην βαθμολογία και παιχνίδι με το παιχνίδι… ανασαίνουν καλύτερα.

Στον αντίποδα ο Πανιώνιος συνεχίζει το αρνητικό σερί του στο πρωτάθλημα, καθώς στα τελευταία εφτά παιχνίδια μετράει έξι ήττες και μία ισοπαλία και πλέον αρχίζει να «μπλέκει» σε περιπέτειες.

Το παιχνίδι στην αρχή του είχε εξαιρετικό ρυθμό με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω, κάτω. Την πρώτη φάση του αγώνα την έχασε ο ΟΦΗ, με τον Κουτσιανικούλη να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Περιστερίδης. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ο Πανιώνιος έβγαινε με ταχύτητα στις αντεπιθέσεις. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά οι «κυανέρυθροι» πήραν τα ηνία του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις.


Οι Κρητικοί ανέβασαν και πάλι την πίεση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’, όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε υπέροχη ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε πέντε παίκτες και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πανιώνιος έφτασε μία… ανάσα από την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Αυλωνίτη πέρασε ελάχιστα έξω.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μόλις στο 47ο λεπτό έκανε το 2-0, με τον Περογαμβράκη να πιάνει την κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Λαμπρόπουλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη. Οι γηπεδούχοι απο εκείνο το σημείο και μετά ήλεγχαν τον αγώνα και προσπάθησαν να πετύχουν και ένα τρίτο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι Κρητικοί θα έφταναν σε μία εύκολη νίκη, ο Πανιώνιος στο 88’ έκανε το 2-1 και έβαλε… φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να πάρουν οι «κυανέρυθροι» το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει μία πολύ μεγάλη νίκη.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ