2013-01-22 19:54:01
Φωτογραφία για ΔΕΛΛΑΣ : ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Τοροσίδη ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε πως η Ρόμα κάνει σωστή κίνηση με την απόκτησή του.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για τον Έλληνα αμυντικό και υποστήριξε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης μπορεί να πετύχει με τη φανέλα της Ρόμα.

«Έκανε πολύ καλά η ομάδα που παίρνει αυτόν τον παίκτη. Ο Τοροσίδης έχει μεγάλη εμπειρία στη θέση του. Είναι έτοιμος καθώς είναι πάντα βασικός στην Εθνική Ελλάδας. Σωματικά είναι έτοιμος, τώρα είναι η σειρά του Ζέμαν να τον αξιολογήσει. Το μοναδικό πρόβλημα θα είναι η προσαρμογή του. Όπως σας είπα είναι έμπειρος στη θέση του. Πρόκειται για ένα πολύ επιθετικό δεξί μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά, θέση που έχει καλύψει στην Εθνική Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο Δέλλας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στο χαρακτήρα του «Τόρο» όσο και στη συνύπαρξή του με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη:

«Είναι ένα σοβαρό άτομο που δεν δημιουργεί προβλήματα και κοιτάζει μόνο τη δουλειά του. Η Ρόμα το γνωρίζει και για αυτό ολοκληρώνει τώρα αυτή τη μεταγραφή. Μία σοβαρή ομάδα όπως η Ρόμα τα κοιτάζει αυτά τα πράγματα. Σίγουρα Τοροσίδης και Ταχτσίδης θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλον επειδή είναι πολύ δύσκολο για έναν ξένο παίκτη να προσαρμοστεί σε μία ομάδα χωρίς να υπάρχει σε αυτήν ούτε ένας συμπατριώτης του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέρινο ομοίωμα ο Οζίλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέρινο ομοίωμα ο Οζίλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ