2013-01-24 22:43:03
Φωτογραφία για Δώνης για όλα!
Πολλά και ενδιαφέροντα από τον Γιώργο Δώνη στην συνέντευξη Τύπου. Δεν στάθηκε μόνο στην επικράτηση αλλά μίλησε για την αποχώρηση του Βιβιάν, για την επικείμενη αποχώρηση του Ετό αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί τονίζοντας πώς είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.  Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

 Για την εύκολη επικράτηση: "Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός εδώ και επτά μήνες. Λογικό είναι να υπάρχουν και άσχημα αποτελέσματα που πάντα δημιουργούν στεναχώρια. Ξέραμε ότι το λάθος που κάναμε στο πρώτο ματς έπρεπε να το διορθώσουμε. Εκείνο το ματς ήταν ένα τυχαίο γεγινός. Σήμερα μπήκαμε καλά, ανατρέψαμε γρήγορα το σκορ και πήραμε εύκολα και δίκαια την πρόκριση"

Για το αν οι παίκτες του ανταπέδωσαν την στήριξη: "Θα σας πω αυτό που έλεγα παλαιότερα.  Είχα πει μακάρι να υπήρχε ένα παθόμετρο
. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν από το καλοκαίρι σκληρά. Είναι άδικο όταν έρχονται ένα ή δυο άσχημα αποτελέσματα να ισοπεδώνουμε αυτά που έχουνε κάνει. Στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα είναι καλή, έχουμε σχέση εμπιστοσύνης όλοι όσοι δουλεύοιυν στην ομάδα, Οι παίκτες ξέρουν ότι είμαι κοντά τους ακόμη και για εκείνους που δε παίζουν. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.  Καμιά ανταπόδοση δεν περίμενα σήμερα,  απλά περίμενα να είμαστε σοβαροί και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και έτσι πήραμε την πρόκριση."

Για το αν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ το σχήμα με τον Λόρενς στη θέση πίσω από τους επιθετικούς: "Είναι μεγάλη κουβέντα και η συζήτηση είναι μεγάλη. Πρώτα απ' όλα να θυμίσω πως πριν από δυο χρόνια το μπάτζετ ήταν 22 εκατομμύρια και φέτος 5 εκατομμύια ευρώ. Για να διαχειριστείς ένα ρόστερ προϋποθέτει να διαχειριστείς και  προβληματισούς. Στην αρχή προσπάθησα να δουλέψουμε με το 4-4 αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος από την συνεργασία Κλάους-Σαλπιγγίδη. Στην συνέχεια με το 4-3-3 αλλά εκεί έχεις ποιότητα στο κέντρο αλλά δεν μπορείς επιθετικά να παίξεις όπως θέλεις γιατί ο Αθανασιάδης υστερεί στο ένας εναντίον ενός. Επίσης έτσι καταστρέφεται ο Λόρενς στα αριστερά. Κάθε μέρα δουλεύω και προσπαθώ να διαχειριστώ το υλικό. Είναι ένας σχηματισμός που βοηθά αλλά θέλει τρέξιμο από όλους. Θέλουμε ισορροπία και να διαμορφωθεί το ρόστερ όπως επιθυμούμε για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε"

Για την αποχώρηση του Βιβιάν: Πρώτα απ' όλα ξέρω πως λειτουργεί ο Τύπος. Μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια είπα πως χρειάζεται ένας ηγέτης δίπλα στον Κατσικά και είπατε πως δεν στηρίζω τους παίκτες μου. Μετά το ματς στην Καλλιθέα είπα καλά λόγια για τον Βιβιάν και πάλι δέχθηκα κριτική. Θεωρώ ότι πολλές φορές όταν θα γίνουν  μεταγραφές θα πετύχουν και θα αποτύχουν. Κανείς δεν λειτουργεί με  το αλάθητο. Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από τον Βιβιάν που ήρθε χωρίς προετοιμασία, ήταν απροπόνητος και δεν έδωσε αυτά που θέλαμε και έτσι επιλέξαμε την καλύτερη λύση" 

Για την μεταγραφική ενίσχυση: "Υπάρχουν συγκεκριμένες εισηγήσεις στον ιδιοκτήτη για θέσεις αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα. Πρέπει σε κάποιες θέσεις να ενισχυθούμε. Αυτό εξαρτάται από το ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και πόσο εύκολο είναι να τους αποκτήσεις. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη.  Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα και είναι σημαντικό που ο Ιβάν Σαββίδης είναι εδώ στην Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να κάνουμε κάποιες κινήσεις που θα μας βοηθήσουν"

Για τις δοκιμές των δυο: "Οι δοκιμές είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν είναι υποτιμητικό αν μέσα από δοκιμές βρεις μια λύση χωρίς ρίσκο. Ο Κάστελεν είναι καλός παίκτης, τον γνωρίζουμε αλλά πρέπει να δούμε από ιατρικής πλευράς αν είναι καλά.

Για τερματοφύλακα: Απαραίτητο να αποκτήσουμε είτε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες είτε με απόκτηση ενός για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Για την πιθανή απομάκρυνση Ετό: Γίνεται με αγωνιστικά κριτήρια. Υπάρχει ο Αποστολόπουλος που στα τελευταία ματς είναι καλός και ο Κωνσταντινίδης που επανήλθε από τραυματισμό και αγωνίστηκε σήμερα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ