2012-03-28 06:27:06
Φωτογραφία για Ειδικές ράμπες για ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη
Την έγκρισή του προκειμένου να κατασκευαστούν ειδικές ράμπες για την απρόσκοπτη κίνηση των ΑμεΑ σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της Θεσσαλονίκης... καθώς επίσης ειδικές προεξοχές στα πεζοδρόμια προκειμένου να διαμορφωθούν εσοχές στάθμευσης αυτοκινήτων, έδωσε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

«Η περιοχή επέμβασης περιλαμβάνει όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα σημεία επέμβασης του έργου αναφέρονται στην Τεχνική Περιγραφή της συνημμένης μελέτης, αλλά μπορεί να προστεθούν και άλλα με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και της Υπηρεσίας επίβλεψης, σύμφωνα με τα αιτήματα των δημοτών και τις ανάγκες που προκύπτουν», σημείωσε αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης.

Το έργο προβλέπεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για το έτος 2012 και μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραπέμπεται στην Οικονομική Επιτροπή για την έγκριση δαπάνης σε πρώτη φάση ποσού 100.000 ευρώ και την διάθεση ισόποσης πίστωσης στο σκέλος των εξόδων του προϋπολογισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για το οικονομικό έτος 2012. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα έκανε όλα και συμφέρει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα έκανε όλα και συμφέρει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ