2013-01-25 15:57:03
Φωτογραφία για Σταλόνε: Θύμα άγριου εκβιασμού από την αδελφή του
Δεν έχουν περάσει επτά μήνες από τον θάνατο του γιού του και πέντε από εκείνον της αδελφή του και η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) αποκαλύπτει "σημεία και τέρατα".

Το θέμα αναδεικνύει η εφημερίδα New York Post στην έκτη της σελίδα όπου με βάση τα λεγόμενα της Τζάκι Σταλόνε (Jackie Stallone) προκύπτει ότι η Τόνι Αν Φιλίτι (Toni Ann Filiti) είχε καταφέρει να εξασφαλίσει από τον διάσημο αδελφό της αρκετά εκατομμυριάκια.

Η Τόνι-Αν Φιλίτι με τη μητέρα της, Τζάκι Σταλόνε και τον γιο της, Έντμουντ, το 2006.

"Ήταν ένας στυγνός εκβιασμός. Η Τόνι-Αν έπαιρνε άπειρα χάπια κάθε μέρα και απειλούσε τον Σιλβέστερ. Μια ναρκομανής θα έκανε τα πάντα για τη δόση της", αποκάλυψε η μαμά και των δύο προσθέτοντας ότι ο γιος της ήθελε πολύ να βοηθήσει, ήταν η εποχή που βρισκόταν στα πολύ επάνω του και… τσίμπησε.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή της εφημερίδας, ο Σλάι είχε δώσει στην ετεροθαλή αδελφή του $2 εκατομμύρια δολάρια πριν από 16 χρόνια, ενώ κάθε μήνα μέχρι τον θάνατό της από καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο, της έκοβε μια επιταγή για $16.666,66!


Πέρα από αυτό προκύπτει και ακόμη ένας λογαριασμός στον οποίο ο Σταλόνε προσέθετε $50.000 κάθε χρόνο.

Η μαμά του Σιλβέστερ το 2005. Τα σχόλια περιττεύουν.

Το θέμα είναι βέβαια το "γιατί τα έκανε όλα αυτά" ο Σλάι.

Λέγεται, λοιπόν ότι η Τόνι-Αν κατηγορούσε τον ετεροθαλή αδελφό της ότι την είχε κακοποιήσει σωματικά και προφανώς τον απειλούσε ότι θα τον ξεμπροστιάσει.

Ο Σταλόνε μέχρι και σήμερα αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο επειδή η Φιλίτι ήταν άκρως πιεστική και δεν την άντεχε αποφάσισε να της δώσει τα λεφτά για να την ξεφορτωθεί –όπως τον συμβούλεψαν τελικά και οι δικηγόροι του.

Εξάλλου εκείνη την περίοδο (1987) οικονομικό ζήτημα δεν υπήρχε. Τα χρήματα έρρεαν άφθονα για τον Σλάι.

Όλες αυτές τις πληροφορίες επιβεβαιώνει η Τζάκι Σταλόνε αλλά έρχεται ο γιος της Τόνι Αν να αντιδράσει υποστηρίζοντας ότι "έκαναν τη μαμά του να φαίνεται κακιά".

Σχόλιο για το συμβάν έκανε και ο εκπρόσωπος του Σταλόνε: "Δυστυχώς, διάσημα πρόσωπα, πολιτικοί και αθλητές πολύ συχνά γίνονται στόχοι απόπειρας εκβιασμού από συγγενείς ή συνεργάτες που κατασκευάζουν ισχυρισμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα από αυτούς".
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Trailer για το Aliens: Colonial Marines (video)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Trailer για το Aliens: Colonial Marines (video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ