2013-01-25 16:00:16
Φωτογραφία για Το MINI Roadster αναδείχτηκε το ‘καλύτερο ανοιχτό μοντέλο’ στα Βραβεία What Car?
MINI ROADSTER (RED CAR - MINI COOPER S, BLUE CAR - MINI COOPER SD)

Το MINI Cooper S Roadster κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ανοιχτού μοντέλου στον αναγνωρισμένο θεσμό What Car? Car of the Year Awards 2013. Ο Chas Hallett, αρχισυντάκτης του What Car? δήλωσε: «Το MINI είναι συνδεδεμένο με την έννοια της απόλαυσης και το Roadster την προσφέρει απλόχερα. Πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι το πιο απολαυστικό MINI που έχει δημιουργήσει ποτέ η μάρκα. Ανοίξτε την οροφή και το MINI Roadster αποπνέει την αίσθηση μιας σύγχρονης έκδοσης κλασικών Βρετανικών σπορ μοντέλων όπως τα MGB και Lotus Elan, απλά καλύτερη».

Το βραβείο έρχεται σαν επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς του 2012, όπου το ΜΙΝΙ σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων στη Βρετανία με 51.234 ταξινομήσεις, ο υψηλότερος αριθμός από το 2001 που λανσαρίστηκε η μάρκα.

Το MINI Roadster κυκλοφόρησε στη Βρετανική αγορά τον Απρίλιο του 2012 και από τότε το διθέσιο soft-top έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες πωλήσεων.

Το MINI Roadster κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη και ενσαρκώνει το πνεύμα των κλασικών Βρετανικών roadsters σε μία νέα εκδοχή συνδυάζοντας ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό με κορυφαίους κινητήρες, και προσφέροντας τη διάσημη ευελιξία ΜΙΝΙ με την οδηγική αίσθηση ‘go-kart’ στο δρόμο.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ