2013-01-26 09:19:04
Φωτογραφία για Γάλλοι και Πορτογάλοι θέλουν F1
Μπορεί σε λίγες ημέρες να ξεκινούν οι χειμερινές δοκιμές για το 2013 αλλά το καλεντάρι της νέας χρονιάς φαίνεται πως ακόμα είναι ανοιχτό.

Όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 19 αγώνες και όχι 20, όπως ήταν από την αρχή προγραμματισμένο, λόγω του ότι η Νέα Υόρκη δεν ήταν έτοιμη και έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς η Τουρκία και η Αυστρία ήταν δύο χώρες που ακούστηκαν για την κάλυψη του «κενού», αλλά ο Bernie Ecclestone τις απέρριψε και τις δύο λέγοντας πως θα έχουμε πρωτάθλημα με 19 αγώνες. Ο Βρετανός μας τα αλλάζει τώρα λέγοντας πως στο παιχνίδι - για την 21η Ιουλίου- έχουν μπει η Γαλλία, η οποία πάντα ήθελε την επιστροφή της στην F1, αλλά και η Πορτογαλία με τη νέα πίστα στο Algarve.

«Για να είμαι ειλικρινείς δεν γνωρίζω τι θα γίνει τελικά. Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από την Γαλλία και πλέον υπάρχει ενδιαφέρον και από την Πορτογαλία. Οι Πορτογάλοι θέλουν να κάνουν αγώνα στη νέα πίστα στο Algarve. Όσον αφορά τη Γερμανία θα είναι στο Nurburgring αλλά πρέπει να τα συζητήσουμε όλα αυτά. Αν κάποιος θέλει την 20η θέση στο καλεντάρι, θα την πάρει αν υπάρχει πίστα και είναι εντάξει. Ωστόσο οι ομάδες δεν φαίνεται να είναι υπέρ του επιπλέον αγώνα», δήλωσε ο Ecclestone.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ