2013-01-28 10:14:08
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ φαίνεται πως είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού κι εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν οι τελικές επαφές για να οριστικοποιηθεί το deal.

Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να έκανε το 2/2 στον πάγκο των ερυθρόλευκων με τη δύσκολη νίκη επί του Πανθρακικού, οι πιθανότητες ωστόσο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν δείχνουν να είναι υπέρ του.

Πρώτος στόχος εξ αρχής είχε τεθεί ο Μίτσελ και δύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", η έλευσή του στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού είναι πλέον πολύ πιθανή. Η συμφωνία βέβαια ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται εντός της ημέρας να υπάρξουν νέες επαφές, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια ο Ισπανός να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Εκείνο παράλληλα που μένει να διευκρινιστεί, είναι αν θα έρθει ο ίδιος ο 49χρονος τεχνικός στην Ελλάδα για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ή θα ταξιδέψει άνθρωπος του Ολυμπιακού στην ιβηρική χερσόνησο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ