2013-01-28 12:02:02
Φωτογραφία για Oversized It bags: Ποια να επιλέξεις ανάλογα με την ηλικία σου
Επένδυσε στην αγορά μιας oversized τσάντας για να βγεις κερδισμένη σε κάθε σου εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η oversized τσάντα είναι μια επένδυση που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει σε κάποια στιγμή της ζωής της. Εμπνεύσου από τις εμφανίσεις των πιο stylish fashionistas για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία σου.

20’s: Bright Colors

Βάλε χρώμα στο σύνολό σου επιλέγοντας μια oversized τσάντα σε φωτεινές αποχρώσεις! Φούξια, πορτοκαλί, κόκκινο, royal blue είναι τα τέλεια χρώματα για να αποθεώσεις ένα νεανικό σύνολο.

Το καλό με μια τέτοια τσάντα σε έντονα χρώματα είναι ότι μπορείς να κάνεις… απόσβεση της αγοράς σου, αφού είναι το ιδανικό αξεσουάρ για όλο το χρόνο. Δώσε μια girly πινελιά σε ένα total black outfit το χειμώνα ή αποθέωσε μια καλοκαιρινή εμφάνιση συνδυάζοντας το must have κομμάτι με ένα floral φόρεμα.


30’s: Μαύρη, δερμάτινη oversized bag

Μια μαύρη δερμάτινη oversized τσάντα είναι απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μπορεί να κρατηθεί σε κάθε ηλικία, όποιο και αν είναι το στυλ σου. 

Ολοκλήρωσε ένα casual total black σύνολο ποντάροντας στα biker μποτάκια , το δερμάτινο τζάκετ και την μαύρη δερμάτινη τσάντα σου.

Δώσε μια έξτρα πινελιά κομψότητας ακόμα και στο πιο boho σύνολο, επιλέγοντας μάξι printed φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή gladiator σανδάλια και δώσε έξτρα πόντους στυλ στην συνολική σου εμφάνιση επιλέγοντας μια oversized δερμάτινη it bag.

40’s+: Classy and fabulous

Για να παραμείνεις κομψή και μοντέρνα σε κάθε σου εμφάνιση, επέλεξε oversized τσάντες στις αποχρώσεις του καφέ και του λευκού.

Μια καφέ η ταμπά τσάντα μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σου από το πρωί μέχρι το βράδυ όλο το χρόνο, αφού ταιριάζει με τα πάντα. Συνδύασέ τη με ένα office look, ή ακόμα και ένα cargo παντελόνι και τα super trendy slippers ή oxford shoes.

Η λευκή oversized τσάντα είναι το τέλειο αξεσουάρ για να αποθεώσεις μια καλοκαιρινή εμφάνιση. Πόνταρε σε ένα total white outfit για να βγεις κερδισμένη σε κάθε περίσταση.

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ