2013-01-29 10:39:50
Φωτογραφία για Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του???
Ποίοι κρύπτονται πίσω από συνθήματα όπως: «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»; Μήπως αρκεί πια να δείχνουμε μόνο την Αριστερά ή πρέπει μαζί της και τους Σιωνιστές που την χρηματίζουν, την ειδικεύουν στον ανθελληνισμό, και τεχνητά την διατηρούν στη ζωή Διεθνώς;

Με εκτίμηση,

Πολύδωρος

ΥΓ.1..Ποιά ψάρια του βρέ ζώα; Στους Τούρκους το είπατε αυτό; Όχι βέβαια, στα κορόιδα τους Έλληνες τα τσαμπουνάτε. Φως φανάρι είναι ότι θέλετε να αφεθεί το Αιγαιο στα χέρια των Τούρκων. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν από ψάρια και τέτοιες βλακείες.

ΥΓ.2 "Πολιτική ελευθερία θα πη, να έχη ο λαός την Κυβέρνησιν εκείνην, η οποία αντιπροσωπεύει τα αισθήματά του και τους πόθους του και όχι κυβερνήσεις, που δεν αντιπροσωπεύουν, παρά μίαν μικράν μερίδα εκάστοτε της ολότητος. 

Ένας λαός είναι πραγματικά κυρίαρχος και πραγματικά ελεύθερος, όταν εις κάθε πολίτην, γίνη δευτέρα φύσις, ο καταπνιγμός των ορέξεων, των παθών και του υπερφιάλου εγωϊσμού, προ του εθνικού συνολικού συμφέροντος. Άλλως, υπό το πρόσχημα της ελευθερίας, θα εξουσιάζουν επάνω εις τον λαόν αυτόν, η αναρχία και η ασυδοσία και ο ανατρέπων πάσαν αξίαν φθόνος." 

- Ιωάννης Μεταξάς
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Κική Δημουλά στο Μέγαρο,
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Κική Δημουλά στο Μέγαρο,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ