2013-01-30 03:17:13
Φωτογραφία για Από 1η Μαρτίου απαγορεύονται να φτύνουν στους δρόμους στη Κίνα
Καμπάνια ξεκινά από την 1η Μαρτίου στην Κίνα, η οποία προωθεί τους καλούς τρόπους. Στόχος είναι να σταματήσουν οι Κινέζοι να φτύνουν στον δρόμο, να καπνίζουν σε μέρη όπου απαγορεύεται, να πετούν απορρίμματα στο πεζοδρόμιο ή μαστίχες. Στο πλαίσιο του προγράμματος γνωστού και ως «wenming», συμπεριλαμβάνεται και η «ανάγκη» των σκύλων καθώς οι ιδιοκτήτες τους καλούνται να συγκεντρώνουν και να πετούν τις ακαθαρσίες των κατοικίδιων τους.

Αυτό που όμως δεν αποτελεί μέρος της καμπάνιας είναι η απαγόρευση να κάνουν την ανάγκη τους τα παιδιά στον δρόμο, για αυτό το λόγο πολλοί είναι εκείνοι που ζήτησαν να ενταχθεί και αυτό το θέμα στη λίστα το οποίο όπως φαίνεται προκαλεί προβλήματα στους πολίτες της Σενζέν.

Μέχρι ωστόσο να ικανοποιηθεί το αίτημά τους, όποιος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς που έχουν οριστεί, τότε θα τιμωρείται με πρόστιμα από 26 έως 1.300 ευρώ ανάλογα την παράβαση που θα πραγματοποιήσει. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα θα κυκλοφορεί ειδικό σώμα αστυνομικών που θα ελέγχει και θα επιβάλει το πρόστιμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H νέα Lotus E21
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H νέα Lotus E21
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ