2013-01-30 09:12:33
Φωτογραφία για Aστρολογικές Προβλέψεις
Τα Ζώδια Σήμερα 30 Ιανουαρίου 2013

 

Κριός

21/3-20/4

Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου τη σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και να γλυκαίνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, τις οποίες, αν χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου, όσο και την ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις, χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και πες αυτά που θες στον σύντροφό σου χωρίς ενδοιασμούς και φόβους. Εσείς που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σας, μην παρασύρεστε από εφήμερα φλερτ και καλύτερα να κυνηγήσετε αυτόν ή αυτήν που επιθυμείτε πραγματικά. Μπορεί ο δρόμος να είναι δύσκολος, αλλά στο τέλος δεν θα το μετανιώσετε.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές, ευνοούνται μέσα σε λογικά πλαίσια. Μην ρισκάρεις τα πάντα για μία ουτοπική ιδέα, όσο δελεαστική κι αν σου φαίνεται. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερη σύνεση και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

 

Ταύρος

21/4-20/5

Συγκράτησε τη φαντασία σου, αγαπητέ Ταύρε, και η λογική σου θα κάνει το καθήκον της. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου τη σημερινή ημέρα, με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Διδύμους. Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και εκμεταλλεύσου τες ήρεμα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αν είσαι Ταύρος. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε ευνοεί να λύσεις προβληματικά θέματα που σε απασχολούν και να εισπράξεις αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφό σου. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα φέρει θετικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ό,τι κάνεις, για να μπορείς να τα βάλεις σε τάξη.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική ημέρα θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, φίλε Δίδυμε. Με τον Δία να επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου, πολλές θα είναι οι θετικές εξελίξεις, που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να αρπάξεις άμεσα τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και να τις εκμεταλλευτείς. Να θυμάσαι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις, πριν ακόμη συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Δίδυμε. Αν μιλήσεις μαζί του, μπορεί να αλλάξεις απόψεις, να μπεις στην θέση του και να τον κατανοήσεις. Ακόμα κι αν δεν έχεις ταίρι, η σημερινή νύχτα προμηνύεται ερωτική και παθιασμένη. Απόλαυσε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος, για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς καλύτερα.

Καρκίνος

22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και, με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, φίλε Καρκίνε, και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη και να τονώσεις την ερωτική σας διάθεση. Όσο για εσάς, που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, μην κάθεστε καθόλου τώρα που ο Άρης είναι στον Υδροχόο, γιατί μπορεί να κάνετε γνωριμία εκεί που δεν το περιμένετε και να είναι έτσι ακριβώς όπως τη θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε να κάνεις σήμερα συνεργασίες, αλλά άρχισε να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις καταστρώσει από καιρό, όμως η αναποφασιστικότητα και οι φόβοι σου δεν σε άφηναν να δρομολογήσεις. Τόλμησε τώρα να κάνεις πράξεις τις ιδέες σου και δεν θα χάσεις. Οικονομικά, κυνήγησε όσο το δυνατόν περισσότερο την αύξηση που δικαιούσαι και γίνε λίγο πιο “σφιχτός” στα έξοδά σου.

Λέων

23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέων, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσεις για κάποια προβλήματα, που μπορεί να περνάει αυτό το διάστημα και έχει απομακρυνθεί από τη σχέση σας. Και αν ακόμη, η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, η ημέρα είναι καλή για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Καιρός να αλλάξεις το τοπίο της ερωτικής σου ζωής!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις τώρα να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου αυτά που έχεις στο μυαλό σου, για να προωθήσεις το αντικείμενο σου. Αν βλέπεις ότι υπάρχουν διαφορές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, μην οδηγηθείς στα άκρα, αλλά κράτα διπλωματική στάση. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

24/8-22/9

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να καταπολεμηθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της ημέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, αν αφήσεις έξω από το σπίτι τα προβλήματα και τις σκοτούρες της δουλειάς σου. Απόλαυσε στιγμές ηρεμίας μαζί του και μην διυλίζεις τον κώνωπα, εκεί που δεν σε παίρνει. Για τους Παρθένους που δεν έχουν μόνιμο δεσμό, καλό είναι να μείνετε μακριά από όσους σας ενοχλούν και σας χαλάνε την διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Ζυγός

23/9-22/10

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα βρεθείς να κληθείς να κάνεις κάποιες επιλογές και θα δοκιμαστείς από τις καταστάσεις. Με την εντιμότητα που έχεις, την εξυπνάδα σου, αλλά και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο των φιλικών σου Διδύμων, από σήμερα και στο εξής, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν, σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου και να μιλήσεις για την πορεία της. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, να περιμένετε συναντήσεις, φλερτ και συζητήσεις, για το φλέγον θέμα της δέσμευσης που σας καίει..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια, αλλά και αλλαγές στην εργασία σου, ευνοούνται αρκεί να έχεις σκεφτεί από πριν τους τρόπους που θα τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Σκορπιός

23/10-22/11

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι ενοχές που σε κυριεύουν στην ερωτική σου σχέση, αγαπητέ Σκορπιέ, αφορούν στην απουσία σου από το σπίτι. Προσπάθησε λοιπόν να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και μην πέφτεις σε συνεχή λάθη, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνος. Όσο για εσάς τους Σκορπιούς, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σας, μην απελπίζεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, αλλά στολιστείτε και βγείτε έξω από το σπίτι, για να βρείτε το άλλο σας μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις και να διατηρήσεις τα όσα πετύχεις μέχρι τώρα, αλλά και να κυνηγήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Τοξότης

23/11-21/12

Ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, αγαπητέ Τοξότη. Με τον κυβερνήτη σου Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, είναι η κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές αναζητήσεις, που θα σου δώσουν τα όπλα, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Η ημέρα αυτή θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας ό,τι κι αν ξεκινήσεις και οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία! Ακολουθώντας τα ένστικτά σου, θα βγεις νικητής σε πολλές μάχες, που νομίζεις ότι είναι χαμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Τοξότη, πρόσφερε στον σύντροφό σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και θα διαπιστώσεις ότι θα έρθει πολύ γρήγορα η νέα γνωριμία, που θα ανατρέψει την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, στα επαγγελματικά σου σήμερα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια και προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Ηρεμία και αυτοσυγκράτηση, είναι τα κλειδιά για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Τη σημερινή ημέρα προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά και λογικά γίνεται, φίλε Αιγόκερε, διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ήλιος με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, σου δίνει την δυνατότητα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε από κοινού τα προβλήματα της σχέσης σας, είτε αυτά αφορούν σε οικονομικά θέματα, είτε σε συναισθηματικά. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές μην στεναχωριέσαι, αν αντιμετωπίσεις την άρνηση του ατόμου που σου αρέσει. Σύντομα θα έρθει άλλος ή άλλη στη θέση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Υδροχόος

20/1-19/2

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου, αγαπητέ Υδροχόε, να καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Κινήσου με εξυπνάδα και τελικά, όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα έχεις συζητήσεις και επαφές με τον αγαπημένο σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα, σε αυτά που θα του ζητήσεις. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Μην κολλάς στην ιδέα της μόνιμης δέσμευσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σε εκθέσουν. Προστάτεψε με κάθε τρόπο αυτά που έχεις κερδίσει μέχρι τώρα και μην παρασύρεσαι από την αισιοδοξία σου. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ιχθείς

20/2,20/3

Φίλε Ιχθύ, μην αφήσεις αυτή την ημέρα να σε επηρεάσει το παρασκήνιο, που μπορεί να παρατηρείται γύρω σου. Ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει σε τίποτα. Μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα, και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Άφησε τις καταστάσεις να έρθουν όλες από μόνες τους και θα δεις στην πορεία ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να προσέχεις, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Μπορεί να προκληθούν αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις. Όσο για εσάς τους Ιχθείς, που ακόμη στην ερωτική σας ζωή επικρατεί το απόλυτο κενό, ο Δίας σε ορθή πορεία από σήμερα και στο εξής στους Διδύμους θα σας ευνοήσει να κάνετε την γνωριμία που θέλετε, μέσα από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα αγαπητέ Ιχθύ. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να είσαι συγκροτημένος και να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

www.pinnokio.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ