2013-01-30 19:14:06
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΑΡΗ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και για τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη έχει συγκλονίσει, όπως είναι φυσικό τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν στην αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (30/1, 21:45) και για τον άτυχο συμπαίκτη τους.

«Είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Το TOP 16 έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Είναι μια ομάδα αρκετά καλή. Τους αρέσει να τρέχουν, έχουν τον ΜακΚάλεμπ που τρέχει και μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα γρήγορα. Παίζουν με δύο τριάρια ή δύο πεντάρια. Είναι λίγο ιδιόμορφο το παιχνίδι τους και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε:

«Κακή στιγμή για όλους μας αυτό που έγινε με το Βαγγέλη. Δυστυχώς οι ατυχίες συμβαίνουν στα καλύτερα παιδιά και τους καλύτερους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να το ξεπεράσουμε και τον περιμένουμε να επιστρέψει στην οικογένεια μας. Όλοι θα παλέψουμε για τον Βαγγέλη. Νιώθουμε σαν να χτυπήσαμε εμείς οι ίδιοι. Όταν ένα παιδί παθαίνει κάτι τέτοιο, όλοι νιώθουμε άσχημα, σαν να κάναμε εμείς κάτι γι’ αυτό. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε και εμείς γι’ αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ