2013-01-31 00:28:22
Φωτογραφία για Ανάκογλου για 3,5 χρόνια
Η ΑΕΚ βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

 Ένα φλερτ που πρόκειται να ξεκαθαρίσει ακόμη και στις επόμενες ώρες με την διοίκηση της "Ένωσης" να δείχνει αποφασισμένη κάνει δικό της τον 21χρονο αρχηγό των "λιονταριών".

Το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ανάκογλου μέσα στις επόμενες ώρες στην ΑΕΚ δεν διέψευσε ο πρόεδρος του Πανασερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, όπως και ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών Μιχάλης Γρηγορίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος μέσος το μεσημέρι συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση των "λιονταριών" με τον Γρηγορίου να υποστηρίζει: "Φυσικά και συνεχίζω να τον υπολογίζω.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι παίκτης μας. Αν τελικά πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ στις συζητήσεις που υπάρχουνε τότε θα δούμε τι θα κάνουμε"

Κι όσο για τον Ανάκογλου στην φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League με τον Πανσερραϊκό έχει αγωνιστεί σε 15 από τα 17 παιχνίδια έχοντας σημειώσει δύο γκολ. Και τα δύο με τον Ηρακλή πριν από δέκα μέρες στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών στο τελικό 2-2.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ