2013-01-31 00:35:06
Φωτογραφία για ''Χ''ορταστικός ο πρώτος clasico ημιτελικός του Copa del Rey
Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το πρώτο Clásico για το 2013, καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για Copa del Rey στην Μαδρίτη. Φάμπρεγας και Βαράν τα γκολ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", στην πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Copa del Rey.

Οι "μπλαουγκράνα" προηγήθηκαν στο 50' με τον Σεσκ Φάμπρεγας και απάντησε ο Ραφαέλ Βαράν στο 81', ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο "Καμπ Νόου" στις 27 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο "Μπερναμπέου" ήρθε στο 21ο λεπτό για την Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να εκτελεί φάουλ απευθείας λίγο έξω από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ (ντεμπούτο στην επιστροφή του στην Ρεάλ).

Τρία μόλις λεπτά αργότερα οι Καταλανοί έφτασαν ξανά πολύ κοντά στο γκολ, έπειτα από το τραγικό λάθος του Ρικάρντο Καρβάλιο, ο Φάγκρεγκας πήρε την μπάλα έστρωσε στον Τσάβι που σούταρε, αλλά ο Ραφαέλ Βαράν έσωσε τους γηπεδούχους πάνω στην γραμμή.


Η Ρεάλ έχασε την δική της πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 27' με τον Καρίμ Μπενζεμά να σουτάρει από κοντά και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Πίντο.

Στο 47' το σουτ του Μπενζεμά ήταν ξανά άστοχο, αλλά δεν αστόχησε ο Σεσκ Φάμπρεγκας στην απέναντι εστία στο 50'.

Ο Λιονέλ Μέσι τροφοδότησε τον Φάμπρεγκας, ο οποίος δεν ήταν οφ-σάιντ, καθώς τον κάλυπτε ο Καγιεχόν, έτσι ο Σεσκ νίκησε εύκολα στο τετ-α-τετ τον Ντιέγκο Λόπεθ για το 0-1.

Ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ, ο 20άχρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ραφαέλ Βαράν, ισοφάρισε για την "βασίλισσα" με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Μεσούτ Εζίλ στο 81'.

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ, Καγιεχόν (58' Μόντριτς), Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (63' Ιγκουαΐν).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (85' Τιάγκο Αλκάνταρα), Πέδρο (76' Αλέξις Σάντσες), Ινιέστα, Μέσι.

Τα αποτελέσματα 1ων των ημιτελικών:

Τετάρτη

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-1 (81' Βαράν / 50' Φάμπρεγκας)

Πέμπτη

Ατλέτικο - Σεβίλλη (23:00)

*27/02 η ρεβάνς

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ