2013-01-31 00:36:08
Φωτογραφία για Φράνκο Αλφόνσο: Ο εφιάλτης που έζησε μέσα στις φυλακές
Ο Φράνκο Αλφόνσο πέρασε οκτώ εφιαλτικούς μήνες μέσα στη φυλακή και όπως είπε και ο ίδιος όλον εκείνο τον καιρό έζησε σε «ένα κώμα».

Είναι αυτοκαταστροφικό άτομο; «Ναι είμαι αυτοκαταστροφικός. Όσον αφορά στο κομμάτι καριέρας και δουλειάς πάνω που ανέβαινα έμπαινε ο διάολος μέσα μου και τα έκανα άνω κάτω. Έτσι φτιάχτηκα, δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Είμαι φευγάτος γενικά, μήπως στρώσω με το γάμο τώρα» τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα News. Πώς θα περιέγραφε τους οκτώ μήνες που πέρασε στη φυλακή;

«Έζησα σε ένα «κώμα», σαν να με είχαν βγάλει από την πρίζα. Είχα μέσα μου μεγάλη οργή, δεν το πίστευα αυτό που μου είχε συμβεί και δεν θέλω να έχω μνήμες από εκεί. Οκτώ μήνες εφιαλτικοί.» Είχε και στο παρελθόν ανάλογη εμπειρία, στις φυλακές της Αρούμπα… «Ναι, είναι η δεύτερη φορά που ζω μια τέτοια περιπέτεια. Η πρώτη ήταν πολύ μικρή, 40 μέρες, και το θέμα λύθηκε άμεσα. Άνοιξαν τα βίντεο, είδαν τι έγινε και με άφησαν. Τη δεύτερη φορά όμως είπα: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει πάλι αυτό», γιατί λογικά θα νομίζουν όλοι ότι είμαι το τέρας, ο εγκληματίας. Πιστεύουν ότι είμαι ελέφαντας και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι... Μπήκα μέσα σε μια ιστορία και βρήκα τη δύναμη να παλέψω.»


Πώς ήταν η ζωή του μέσα στις φυλακές; «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ένας Γολγοθάς, ένας εφιάλτης που μακάρι να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο. Δεν ήθελα να δω κανέναν, και -αν με ρωτήσεις- παρόλο που δεν ξέρω πώς είναι ο θάνατος, πιστεύω ότι η ζωή στη φυλακή είναι χειρότερη από το θάνατο. Ας είναι, όμως, αυτό το χειρότερο και το τελευταίο κακό που με βρήκε. Η ζωή μου είναι ταινία από μόνη της. Μακάρι να μπει λίγος ήλιος γιατί έφαγα πολύ σκοτάδι και δεν το αξίζω.»

Δυνάμωσε σαν χαρακτήρας; Είχε κάποιους ανθρώπους κοντά του που του στάθηκαν; «Αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να δυναμώσεις γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Η οικογένειά μου με βοήθησε πολύ, ήταν πάντα στο πλευρό μου, και ευχαριστώ δημόσια την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα γιατί μου στάθηκαν.»

Τι διδάχτηκε από αυτή την περιπέτεια; «Έχω γίνει πιο επιφυλακτικός και πιο σκληρός με όλους τους ανθρώπους. Κοιτάζω με μισό μάτι όποιον με πλησιάζει.»

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ