2013-01-31 13:54:26
Φωτογραφία για Δείτε τους Ελβετούς διασώστες της Air Zermatt και το υπερσύγχρονο ελικόπτερο Bell 429,που φέρνουν στα Γιάννενα!
Οι διασώστες της Air Zermatt φθάνουν σε λίγο στα Γιάννενα. Η συγκεκριμένη ομάδα διάσωσης, θεωρείται η κορυφαία στον κόσμο.

Τα μέλη της έχουν βραβευθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τον ηρωισμό που επέδειξαν σε πολύ δύσκολες συνθήκες,προκειμένου να διασώσουν ορειβάτες. Από το 2010, η Ελβετική ομάδα, έχει δημιουργήσει στο Νεπάλ έναν σταθμό διάσωσης, όπου πιλότοι ελικοπτέρων και διασώστες βουνού μπορούν να εκπαιδευτούν,έτσι ώστε να πραγματοποιούν πολύπλοκες αποστολές διάσωσης σε υψόμετρο μέχρι και 7000 μέτρα!! Από τα μέσα Σεπτεμβρίου,η Air Zermatt έχει αποκτήσει το καλύτερο ελικόπτερο στον κόσμο, για να μπορεί να πραγματοποιεί πολύ δύσκολες αποστολές. Το ελικόπτερο τύπου Bell 429, μπορεί να κάνει πτήσεις ακόμα και στο πυκνό σκοτάδι με τα υπερσύγχρονα όργανα που διαθέτει,ενώ έχει δυο και όχι έναν κινητήρα.Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Ελβετοί διασώστες,θα έχουν στην διάθεση τους και ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που μίσθωσε η οικογένεια του 30χρονου από εταιρεία που εδρεύει στην Σουηδία και έχει την δυνατότητα να εντοπίζει στίγμα από κινητά τηλέφωνα,ακόμα και όταν αυτά δεν είναι σε λειτουργία!

epirusgate.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ