2013-02-02 02:51:03
Φωτογραφία για Λίβανος: Τουλάχιστον 4 νεκροί σε συγκρούσεις του στρατού με ενόπλους
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα στην κοιλάδα Μπεκάα στον Λίβανο κοντά στα συριακά σύνορα, όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε μια μονάδα του λιβανέζικου στρατού, σύμφωνα με πηγές των λιβανέζικων υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι πηγές επεσήμαναν ότι τρεις λιβανέζοι στρατιώτες και ένας ένοπλος σκοτώθηκαν, ενώ οι συγκρούσεις συνεχίζονται στην περιοχή, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Άρσαλ. Εξάλλου πολλοί ακόμη στρατιώτες έχουν τραυματιστεί, κάποιοι από τους οποίους σοβαρά.

Ένας κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Ρόιτερς ανέβασε τον αριθμό των νεκρών σε πέντε. Κάτοικοι δήλωσαν ότι οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν ο στρατός πήγε στην περιοχή για να συλλάβει ένα φερόμενο μέλος του Μετώπου αλ Νόσρα, της ισλαμιστικής οργάνωσης που μάχεται στο πλευρό των σύρων εξεγερμένων εναντίον του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, το οποίο πιστεύεται ότι ταξίδευε μεταξύ Λιβάνου και Συρίας. Αυτός φέρεται να είναι ο νεκρός ένοπλος, σύμφωνα με πηγή των λιβανέζικων υπηρεσιών ασφαλείας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ίμια 2013 - Μνήμη Ηρώων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ίμια 2013 - Μνήμη Ηρώων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ