2013-02-02 16:04:01
Φωτογραφία για Δίνει 40 εκ. το καλοκαίρι για Σουάρες η Σίτι!
Ο Λουίς Σουάρες είναι ο Νο 1 στόχος του Ρομπέρτο Μαντσίνι για να καλύψει το κενό του Μπαλοτέλι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι αποφασισμένη να προσφέρει 40.000.000 λίρες.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από 2,5 χρόνια θέλοντας να επιστρέψει στην πατρίδα του (υπέγραψε με τη Μίλαν ως το 2017) ωστόσο οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια αναφορικά με τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun", ο παίκτης που αποτελεί τον υπαριθμόν 1 στόχο τους για το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Λουίς Σουάρες, και για το λόγο αυτό προτίθενται να κάνουν πρόταση ύψους 40.000.000 λιρών (σχεδόν 46.000.000 ευρώ) στη Λίβερπουλ για να τον κάνουν δικό τους.

"Για μένα ο Σουάρες είναι τοπ παίκτης. Μου αρέσει, είναι ένας από τους κορυφαίους στην Αγγλία", δήλωσε σχετικά ο Μαντσίνι, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής τον Ουρουγουανό επιθετικό στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ στο "Etihad Stadium".


Το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως ο Ιταλός τεχνικός είναι αισιόδοξος πως θα πείσει τον δεύτερο σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ (17 γκολ) να αποδεχτεί την πρόταση των "πολιτών", με εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που αρνηθεί να είναι οι Ρανταμέλ Φαλκάο και Έντινσον Καβάνι.

Σημειώνεται πως ο 26χρονος φορ έχει μπει και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν κατόπιν υπόδειξης του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον ίδιο να τονίζει πάντως σε κάθε ευκαιρία πως είναι ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κεφίρ, ο ευεργέτης της υγείας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κεφίρ, ο ευεργέτης της υγείας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ