2013-02-02 16:05:02
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» ο Πάουλο Μασάντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και επανέλαβε πως η θέση του είναι στον άξονα και όχι στα πλάγια, ενώ αναφέρθηκε και στα ματς της Ευρώπης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάουλο Μασάντο:

Πάουλο, στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος όπου ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε το γενικό πρόσταγμα, σε είδαμε να αγωνίζεσαι στον άξονα ως δεύτερος αμυντικός μέσος. Τελικώς αυτή είναι η θέση που αποδίδεις καλύτερα;

«Ναι, είναι η θέση που μου αρέσει περισσότερο να παίζω, καθώς ξεκινάω με την μπάλα από πιο πίσω και έχω την δυνατότητα να βοηθήσω όλη την ομάδα. Όπως και να πλησιάσω την εστία για να σκοράρω».

Ο κόσμος σε χειροκρότησε στο Φάληρο, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σου δίνει δύναμη η στήριξή του;


«Ναι, γιατί όταν είχα ξεκινήσει να παίζω σε άλλη θέση, ξέρω πως δεν ήταν ότι καλύτερο για εμένα. Ο κόσμος δεν ήταν ικανοποιημένος. Τώρα, μπορώ να δείξω στον κόσμο τι θέλω και τι μπορώ να κάνω».

Τι αλλαγές εντοπίζεις στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας με την επιλογή του Νικοπολίδη στη θέση του προπονητή;

«Ναι, αυτή τη στιγμή σίγουρα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πριν. Η ομάδα παίζει με διαφορετικό τρόπο. Και ο Αντώνης και η ομάδα θέλουμε ν' αποδείξουμε την αξία μας και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας».

Αυτήν την ώρα η διοίκηση είναι σε επαφές με τον Μίτσελ για να αναλάβει την ομάδα. Τι γνώμη έχεις για τον Ισπανό τεχνικό;

«Δεν το γνωρίζω καθόλου. Το πιο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να είναι καλά, να πηγαίνει πάντα καλά και να κερδίζει τίτλους».

Την Κυριακή θα παίξετε με τον Ατρόμητο. Ποια είναι η άποψή σου για τον επόμενο αντίπαλό σου;

«Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα. Κάθε φορά πηγαίνει όλο και καλύτερα. Βελτιώνεται συνεχώς. Σίγουρα απέναντι σε εμάς θα προσπαθήσει για το καλύτερο και να πάρει βαθμούς».

Είναι έτοιμη η ομάδα σας να ανταποκριθεί στο γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις πρόγραμμα του Φεβρουαρίου;

«Πιστεύω ότι η ομάδα είναι προετοιμασμένη από όλες τις πλευρές. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά τι αλλαγές πρέπει να κάνει, έτσι ώστε όλοι να είναι σε ετοιμότητα. Έτσι είναι τα πράγματα. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και όταν θέλουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στο πρόγραμμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ