2013-02-02 16:06:54
Φωτογραφία για Πληροφορία σοκ: Μεταξύ των συλληφθέντων για την διπλή ληστεία στην Κοζάνη φέρεται να είναι φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του φέρεται να είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των δύο αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, που άναψε τη σπίθα για τα τρομακτικά επεισόδια που συγκλόνισαν την Αθήνα.

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και ένα ακόμη από τα καταζητούμενα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» είναι μεταξύ των 4 συλληφθέντων της κινηματογραφικής διπλής ληστείας του Βελβεντού Κοζάνης. Πρόκειται για φοιτητές από Αθήνα και επαρχία ηλικίας 24 έως 30 χρόνων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες, και τη στιγμή της σύλληψης υποστήριζαν ότι δεν αναγνωρίζουν την εξουσία των αστυνομικών και αρνούνταν να πουν το οτιδήποτε στους αστυνομικούς.


Κι οι δύο είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι. Οι άλλοι δύο είναι σπουδαστές στην Κοζάνη που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Εύλογα πλέον οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ερευνούν αν ανάμεσα στους καταζητούμενους ληστές στον Βελβεντό είναι και άτομα που συμμετείχαν στην βομβιστική επίθεση στο Μall ή σε άλλες ανάλογες επιθέσεις στην Αττική.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή ενώ σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, οι δράστες ήταν συνολικά 8 και έδρασαν ως εξής: δύο άτομα, που φορούσαν κουκούλες, έσπασαν με τσεκούρι την τζαμαρία της Αγροτικής και αφού μπήκαν μέσα άρπαξαν με την απειλή όπλων 175.940 ευρώ, ενώ ένας συνεργός τους βρισκόταν έξω ακριβώς από την πόρτα της τράπεζας.

Πληροφορίες από newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ