2013-02-05 14:28:03
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Προσπάθησαν να απαγάγουν 8χρονη
Μία οκτάχρονη αποπειράθηκαν να απαγάγουν δύο άγνωστοι στον συνοικισμό της Σωτήρας του δήμου Τρικκαίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4.00 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που η μαθήτρια πήγαινε στο φροντιστήριο περπατώντας στο πεζοδρόμιο. Την ώρα εκείνη ένα άσπρο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, πλησίασε το κοριτσάκι και ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα και τραβώντας το από το χέρι επιχείρησε να το βάλει μέσα στο όχημα.

Εντρομη η μικρούλα άρχισε να φωνάζει και να κλαίει, ενώ κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή, φοβούμενοι μήπως συλληφθούν. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τοπικές Αρχές, που θεωρούν ότι είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν οι δράστες, αφού οι περιγραφές που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες θα βοηθήσουν πολύ. Το κοριτσάκι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γονείς του προσπαθούν να το συνεφέρουν, ενώ ίσως να δεχτεί και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με τους γονείς να εκφράζουν έντονη ανησυχία για τα παιδιά τους.

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ