2013-02-05 22:52:02
Φωτογραφία για Γιατί όσοι παρακολουθούν ταινίες πορνό γίνονται πιο ανεκτικοί με τους γκέι
Περισσότερο ανοιχτοί στους γκέι γάμους φέρονται να είναι όσοι άνδρες παρακολουθούν συστηματικά ερωτικές ταινίες, όπως προκύπτει από τα στοιχεία μιας νέας έρευνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Πολ Ράιτ, η επίδραση ήταν ιδιαίτερα αισθητή στους άνδρες που είχαν μικρότερη μόρφωση.

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό

Σύμφωνα με τον Πολ Ράιτ η αλλαγή αυτή της στάσης απέναντι στους γκέι οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω της πορνογραφίας το μυαλό γίνεται πιο δεκτικό σε σεξουαλικές συνήθεις που πριν έμοιαζαν να μην είναι και τόσο αποδεκτές.

Oσο πιο πολλύ επιδίδονται στο.. σπορ τόσο λιγότερο ικανοποιούν τις συντρόφους τους

Ενα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την εν λόγω μελέτη είναι το γεγονός ότι η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών έχει επίδραση στη σεξουαλική επιτυχία και την ερωτική ικανοποίηση που προσφέρει στη σύντροφό του ο φανατικός του εν λόγω σπορ.

Δυστυχώς για τις... συντρόφους τους, όσοι βλέπουν φανατικά ερωτικές ταινίες, είτε γιατί δεν αισθάνονται καλά με τα προσόντα τους και τους... πέφτει το ηθικό, είτε γιατί μετά από ώρες παρακολούθησης χάνουν την ερωτική τους διάθεση, αποφεύγουν την ερωτική επαφή.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ