2013-02-11 12:55:57
Φωτογραφία για Ο πατέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου μιλά για τον Νίκο Ρωμανό
Για τη δραματική αλλαγή που υπέστη ο συλληφθείς για τη ληστεία στην Κοζάνη Νίκος Ρωμανός μετά τη δολοφονία του φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μιλά ο πατριός του 15χρονου στον κυριακάτικο Τύπο Μιλώντας στην Real News o κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε έκπληξη για την πράξη του νεαρού Ρωμανού και πρόσθεσε ότι "ο Ρωμανός μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου, δεν είχε καμία σχέση με το παιδί που γνωρίζαμε έως τότε".

"Ήρθε μια φορά στην Άμφισσα, χωρίς να καταθέσει. Στο δικαστήριο τον διακατείχε θυμός, ήταν σε μεγάλη σύγχυση και νευρικότητα. Είχε μέσα του οργή και φόβο" αναφέρει.

"Ένα παιδί που εγκαταλείπει την οικογενειακή γαλήνη και θαλπωρή μαζί και το σχολείο, τι πορεία μπορεί να έχει; Ήταν το δεύτερο θύμα των Κορκονέα και Σαραλιώτη. Εκείνο το βράδυ οι δολοφονικές σφαίρες σκότωσαν και τον Νίκο" σημείωσε ο ίδιος.

Στο ρεπορτάζ γίνεται μνεία στην κατάθεση Ρωμανού για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου στις 7 Δεκεμβρίου του 2008.

Ο Ρωμανός που ήταν όπως είπε "κολλητός" του Γρηγορόπουλου είχε αναφέρει: "Οι αστυνομικοί σημάδεψαν προς το μέρος μας και πυροβόλησαν. Ο Αλέξανδρος έπεσε κάτω, αν δεν κάνω λάθος στον δεύτερο ή τον πρώτο πυροβολισμό. Σίγουρα πάντως έπεσε πριν τον τρίτο πυροβολισμό. Μετά δεν πολυθυμάμαι τι έγινε. Επικράτησε πανικός. Φώναζε κόσμος και κάποιοι σήκωσαν την μπλούζα του Αλέξανδρου".

"Τον Αλέξανδρο δεν τον σκότωσαν, τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ. Δεν έχω να σας πω τίποτα άλλο" είχε πει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ