2013-02-12 07:36:04
Φωτογραφία για ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS
Το καινοτόμο σχέδιο νόμου «Αθηνά», το  εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, το συνώνυμο με της σοφίας και της γνώσης, έρχεται τώρα να γκρεμίσει όλα τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών. Το σχέδιο «Αθηνά» συγχωνεύει τμήματα σχολών μεταξύ τους και επιβάλλει άλλους τίτλους σπουδών. Ένας νέος/α που έχει αφιερώσει το λιγότερο δύο χρόνια για τις σπουδές, έχει αφιερώσει κόπο, χρόνο και χρήμα, ξαφνικά του αναιρούν το δικαίωμα στο να συνεχίσει τις σπουδές του στο αντικείμενο που επέλεξε και να αποκτήσει ένα τίτλο σπουδών στην ειδικότητα που αργότερα θα εξασκήσει ως μέρος του ελληνικού οικονομικού συστήματος. 

Ειδικότερα το σχέδιο «Αθηνά»  επιχειρεί να θάψει το αντικείμενο του Μάρκετινγκ στην Ελλάδα. Όλες οι σχολές με αυτό το αντικείμενο κλείνουν, επομένως ασφαλίζουν τις  πόρτες στο μέλλον των σπουδαστών που θέλουν να εξειδικευτούν πάνω στο Μαρκετινγκ. Με αυτό τον τρόπο δεν μιλάμε για ανάπτυξη της Ελλάδας αλλά αυτομάτως την κατατάσσουν στις τριτοκοσμικές χώρες.


Σύμφωνα με τον Ph. Kotler, «Το Μάρκετινγκ είναι η επιστήμη, η τέχνη της εξερεύνησης, της δημιουργίας, της παράδοσης και της αξίας. Το Μάρκετινγκ προσδιορίζει ανεκπλήρωτες επιθυμίες», συμβάλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μιας χώρας και κατανέμει στους παραγωγικούς συντελεστές εκεί όπου η ζήτηση απαιτεί. Εκμεταλλεύεται τις προκύπτουσες ευκαιρίες και δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και χώρες. Πως γίνεται το Υπουργείο να αγνοεί δυνάμεις όπως αυτή της προσφοράς και της ζήτησης; Πως γίνεται να φιμώνει το συνδετικό τους κρίκο, το Μάρκετινγκ;

Δυστυχώς εδώ μιλάμε για «θάνατο», μιλάμε για μια «ταφόπλακα» που σκοπεύει να εφαρμόσει το υπουργείο, με θύματα νέα παιδιά που μέχρι χθες έστω και χαμηλόφωνα ονειρευόντουσαν… ακόμα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ, αλλά υπάρχουν και νέοι που δε θα υποκύψουν τόσο εύκολα, δε θα το βάζουν κάτω, δε θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, επειδή εσείς έτσι αποφασίσατε εν μία νυχτί.  Θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν για τη  ΖΩΗ τους, για τη ΜΟΡΦΩΣΗ τους, για την ΠΑΙΔΕΙΑ που τους αξίζει και για τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που σαν πολιτικοί αυτής της χώρας τους οφείλετε!

Στα πλαίσια αυτά, φοιτητές και καθηγητές από το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας δημιούργησαν το site : http://www.savemarketing.gr, το οποίο αντιπροσωπεύει την φωνή όλων των σπουδαστές να κρατήσουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα και τον τίτλο σπουδών τους στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ. To «Save Marketing in Greece» στόχο έχει:

• Να διατηρηθεί και να προστατευθεί η ακαδημαϊκή αυτοδυναμία των τμημάτων Μάρκετινγκ.

• Να προστατευθούν τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών, οι οποίοι με βίαιο τρόπο στερούνται τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που επέλεξαν να σπουδάσουν.

• Να αναδειχθεί η σημαντικότητα του επιστημονικού αντικειμένου του Μάρκετινγκ, ως θεμελιώδους εργαλείου καινοτομίας, απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος και ανάπτυξης. 

Αυτό θα πετύχει απο την ανταπόκριση και την υποστηριξή σας, μόνο με μια ηλεκτρονική υπογραφή, μόνο με 1 λεπτό από το χρόνο σας!

ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ SOS !!!

Βοηθήστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών! 

Ψηφίστε για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας μας! Υποστηρίξετε αυτό το σκοπό:

•Υπογράφοντας σας το ψήφισμά μας  εδώ, με ονοματεπώνυμο και email : www.change.org/petitions/save-marketing-in-greece

•Αν εκπροσωπείτε εταιρεία ή οργανισμό στείλτε το κείμενο αυτό συμπληρωμένο και σταλμένο από επίσημο email της επιχείρησής σας,  στο email μας:  [email protected] 

«Ως στέλεχος της εταιρείας (ή του οργανισμού) ............, κατέχοντας τη θέση του/της ......., δηλώνω ότι υποστηρίζω και αναγνωρίζω τη μεγάλη σημασία του να διδάσκεται το Μάρκετινγκ ως αυτοδύναμο αντικείμενο σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και επιθυμώ να συμπεριληφθώ στους υποστηρικτές σας.»

•Κοινοποιώντας το!!!!

Ιστοχώρος: www.savemarketing.gr 

Facebook: www.facebook.com/savemarketing

Twitter: www.twitter.com/savemarketing

Youtube: www.youtube.com/savemarketing

Συσπείρωση φοιτητών των τμημάτων Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing)- Μαζί μπορούμε: www.facebook.com/MarketingUnited 

Υπογράψτε, Στηρίξτε, Διαδώστε !!!
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ