2013-02-15 12:52:03
Φωτογραφία για Πρόταση Δράσης για δημιουργία τοπικής Συντονιστικής Γραμματείας
Θεσσαλονίκη, 11/2/13. Την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013, η Δράση καλεί τους φίλους και τα μέλη της σε συνάντηση στην αίθουσα “Νερού” του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ και είναι ανοιχτή σε όλες και όλους όσοι συμμερίζονται το όραμα, τις θέσεις και τους στόχους της Δράσης.

Τη συνάντηση θα ανοίξει ο Πρόεδρος του κόμματος, κ. Αντύπας Καρίπογλου, ο οποίος θα κάνει την πολιτική εισήγηση και θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τα βήματα που έχει κάνει η Δράση από το τελευταίο συνέδριό της, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012, μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θα αναλυθεί η προετοιμασία για το νέο συνέδριο που θα γίνει τον Απρίλιο του 2013, η διεύρυνση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος με αξιόλογες προσωπικότητες από τους χώρους της κεντροαριστερής και της φιλελεύθερης σκέψης, η προετοιμασία των δομών του “ηλεκτρονικού” κόμματος και άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.


Στη συνέχεια, μέλος της άτυπης τοπικής επιτροπής Δράσης θα παρουσιάσει την πρότασή μας για τη δημιουργία τοπικής Συντονιστικής Γραμματείας. Αυτή θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση, δηλαδή θα είναι ανοιχτή στη συμμετοχή όλων όσοι θέλουν να προσφέρουν, και σκοπό θα έχει την καλύτερη, εντονότερη και πιο έγκαιρη παρέμβαση της Δράσης στα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη. Πριν και μετά τη συνάντηση θα μπορεί όποια και όποιος θέλει να εγγραφεί στον κόμμα. Άλλωστε, το επόμενο συνέδριο της Δράσης θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή συνέδρων, οι οποίοι θα εκλεγούν απευθείας από τα μέλη.

Στη Δράση θεωρούμε σημαντική τη συμμετοχή όλων όσοι θέλουν να διαμορφώσουν μαζί μας τα αμέσως επόμενα βήματα στον δρόμο για την έξοδο της χώρας από την κρίση αξιών και πολιτικών στην οποία έχει περιέλθει. Θεωρούμε σημαντική τη μαζική συμμετοχή όλων όσοι νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον, όλων όσοι αισθάνονται πολίτες και όχι πελάτες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ