2013-02-15 19:02:17
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα, για τη Super League.

Ένα κακό αποτέλεσμα, ειδικά όταν υπάρχει η προοπτική ανατροπής του σε αγώνα-ρεβάνς, δεν είναι ικανό να πτοήσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με σοβαρότητα αφήνουν πίσω τους την ήττα από τη Λεβάντε στην Ισπανία, την Πέμπτη το βράδυ. Στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας μας, στην Ξάνθη, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Για το εν λόγω ματς η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» άρχισε από σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλο το ματς στην Ισπανία, ή στο μεγαλύτερο μέρος αυτού, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου και εναλλαγής της μπάλας, αλλά και κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ο κ. Μίτσελ προσάρμοσε ήδη την προπόνηση της ομάδας μας επάνω στο παιχνίδι της Ξάνθης, ζητώντας από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θέλει να δει να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Πηγαδιών. Παράλληλα, έκαναν και τελειώματα φάσεων, με εναλλαγές της μπάλας και γυρίσματα από τα άκρα προς τους παίκτες στην περιοχή.


Ευχάριστα νέα ήρθαν από τους Χουάν Πάμπλο Πίνο, Μάρκο Πάντελιτς και Ντρίσα Ντιακιτέ. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του κ. Μίτσελ για το παιχνίδι της Κυριακής (17:15). Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε έντονο ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ