2013-02-20 18:40:04
Φωτογραφία για Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έστειλε εξώδικο στην Eρασιτεχνική
Οι «κοκκινόμαυροι» δημοσιοποίησαν την Τετάρτη (20/02) εξώδικο που απέστειλαν στην Ερασιτεχνική μέσω του οποίου ζητούν να συμψηφιστούν τα έξοδα που έκαναν στην Αγυιά με τις οφειλές. Σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρέσουν τα έργα που έκαναν εκεί.

Το εξώδικο αναφέρει:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005», εδρεύουσας στην Πάτρα, νομίμως εκπροσωπουμένης,

ΚΑΤΑ

Τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Νικόλαο Ράπτη,

Τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Δημήτριο Τσαούσογλου και

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που εδρεύει στη Πάτρα – Τέρμα Έλληνος Στρατιώτου

Όπως σας είναι γνωστό με δαπάνες μας ανακατασκευάσαμε τον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου της Αγυιάς και κατασκευάσαμε το βοηθητικό γήπεδο, κατασκευάσαμε καινούργιο αποχετευτικό και υδρευτικό σύστημα, ανακατασκευάσαμε τον περιβάλλοντα χώρο με κόκκινο βιομηχανικό τσιμέντο, κατασκευάσαμε γραφεία, καφετέρια και μπουτίκ.


Εκτός των ως άνω για να τιμήσουμε τους πολύ μεγάλους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλά και για λόγους αισθητικούς καλύψαμε με δαπάνες μας την τριτοκοσμική πρόσοψη του σταδίου της Αγυιάς με την κατασκευή η οποία υπάρχει αυτή την στιγμή και για την οποία δαπανήσαμε το ποσό των 43.000 ευρώ.

Σήμερα ενόψει της οριστικής αποχωρήσεως μας από το στάδιο της Αγυιάς για τους γνωστούς λόγους που αφορούν και την απαγόρευση της διεξαγωγής στο γήπεδο αυτό αγώνων SuperLeague.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσης να μας κάνετε γνωστό εγγράφως εάν δέχεστε να συμψηφιστεί στην οφειλή την οποία έχουμε προς εσάς η αξία της ως άνω κατασκευής την οποία περιορίζουμε στην τιμή των 30.000 ευρώ και να παραμείνει στην θέση του ή εφόσον δεν δέχεστε τον ως άνω συμψηφισμό να μας καθορίσετε ποια εβδομάδα του μηνός Μαρτίου έχουμε την δυνατότητα με συνεργία τα οποία θα πληρώσουμε εμείς να αφαιρέσουμε την ως άνω κατασκευή την οποία θα εγκαταστήσουμε στο προπονητικό κέντρο που ήδη αρχίσαμε να κατασκευάζουμε.

Ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής

Ανδρέας Χριστόπουλος».

Ο εκδότης, Ανδρέας Χριστόπουλος που υπογράφει το εξώδικο ανέλαβε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή (η ημερομηνία θα οριστεί μέχρι το τέλος της βδομάδας)με σκοπό την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει ο Χρήστος Λούβαρης και στην θέση του αντιπροέδρου θα αναλάβει ο γνωστός εκδότης των ιστορικών εφημερίδων της Πάτρας Ανδρέας Χριστόπουλος. Ο κ. Ανδρέας Χριστόπουλος θα έχει ως αποκλειστική αρμοδιότητα το τμήμα marketing της ΠΑΕ αλλά και την αποκλειστική σχέση με τον Δήμο Πατρέων και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ . Χρήστος Λόυβαρης θα παραδώσει στον κ. Ανδρέα Χριστόπουλο εξουσιοδότηση ώστε μέχρι την επίσημη αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και την δημοσίευση του στο ΦΕΚ της εφημερίδας της κυβερνήσεως να μπορεί επισήμως να εκπροσωπεί την Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε την απόφαση του Δήμου Πατρέων και θα προσπαθήσει μέχρι τον αγώνα με τον Φωκικό (δηλαδή μετά από 4 αγωνιστικές ) να έρθει σε συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων ώστε να γίνει το παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο».

Συλλυπητήρια στους αδερφούς Iωάννου

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους Δημήτρη και Γιάννη Ιωάννου για τον θάνατο του πατέρα τους μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Οι Δημήτρης και Γιάννης Ιωάννου αποτελούν αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας της Παναχαϊκής και έχουν ταυτίσει την παρουσία τους στην ομάδα με κατακτήσεις πρωταθλημάτων και την επίδειξη της καλύτερης συμπεριφοράς.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του αείμνηστου πατρός του και η διοίκηση της θα παραστεί στα Αντίκυρα στις 15.30 μ.μ».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ