2013-02-21 20:26:22
Φωτογραφία για Η Λεβάντε τίμησε τα θύματα της 7
Η Λεβάντε δεν ξέχασε τα θύματα της Θύρας 7 τιμώντας τα με ειδική φανέλα την οποία παρέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης στον Γιάννη Βρέντζο.

Σε μία φανέλα της Λεβάντε οι άνθρωποί της έβαλαν από πίσω τον αριθμό «21», όσα δηλαδή τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7. Στο πάνω μέρος της εμφάνισης τύπωσαν την ημερομηνία του γεγονότος (8/2/81) και από κάτω ανέφεραν «in memory», δηλαδή ««εις μνήμην». Η ειδική αυτή φανέλα που φτιάχτηκε για να τιμήσει τα θύματα της 7 δόθηκε στον παράγοντα του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος έχει την θέση του διευθύνοντα συμβούλου και εκπροσωπεί την ομάδα του σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε στο πλαίσιο του γεύματος που παρέθεσαν οι Πειραιώτες στην αποστολή της ισπανικής Λεβάντε. Ένα γεύμα που κύλησε εξαιρετικά με πολλή κουβέντα γύρω από ποδοσφαιρικά θέματα και όχι μόνο. H βράβευση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του βραδινού ματς στο φαληρικό γήπεδο, όμως εν τέλει δεν δόθηκε το ΟΚ για να συμβεί κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι των δύο ομάδων θα τα ξαναπούν για την προοπτική της συνεργασίας τους σε διάφορα ζητήματα.

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο twitter της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ