2013-02-21 23:22:16
Φωτογραφία για ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Η Λεβάντε... προηγήθηκε νωρίς και στο Καραϊσκάκη και έδειξε να καθαρίζει την πρόκριση σχεδόν με την έναρξη του αγώνα, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να στέλνειε μήνυμα δυσαρέσκειας προς την διοίκηση στο φινάλε του πρώτου μέρους!

Όταν η κλήρωση ανέδειξε την Λεβάντε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League, οι οπαδοί των ερυθρόλευκων περίμεναν την πρόκριση κόντρα στον ισπανικό σύλλογο, ή τουλάχιστον οι παίκτες της ομάδας τους να παλέψουν κόντρα σε μία ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αντί για αυτό, η εικόνα που παρουσίασαν δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. 3-0 στην Ισπανία με... κάτω τα χέρια (με ή χωρίς τη βοήθεια του διαιτητή, δεν έχει σημασία) ενώ το όνειρο μίας επικής ανατροπής στο ¨Γ. Καραϊσκάκης" χάθηκε νωρίς από το γκολ του Μάρτινς.

Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας, ήταν να υπάρξει ξεκάθαρο μήνυμα προς την διοίκηση του Ολυμπιακού από τον κόσμο που έδωσε το παρών απόψε στο Φαληρικό γήπεδο, περιμένοντας να δει μια μάχη! Μία προσπάθεια για να «γυρίσει» το σκορ του πρώτου αγώνα. «Εεεε, οοοο, αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» ακούστηκε από οργανωμένους και μη ενώ μόλις ολοκληρώθηκε το ημίχρονο υπήρχαν αποδοκιμασίες κατά των ποδοσφαιριστών αλλά και κατά του τεχνικού επιτελείου.


Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ένας οπαδός του Ολυμπιακού μπήκε στο γήπεδο όντας αγριεμένος με αποφάσεις του διαιτητή. Οι security του γηπέδου τον απώθησαν ιδιαίτερα γρήγορα όμως το γεγονός αυτό πρόκειται να καταγραφεί από τον διαιτητή του ματς στο Φ.Α..
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η σοβιετοποίηση της Ελλάδας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η σοβιετοποίηση της Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ