2013-02-22 17:32:02
Φωτογραφία για Κλείσιμο οδών για έργα ασφαλτόστρωσης
Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 24.2 στον άξονα της Επταπυργίου στη Δ.Ε. Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών Σε σταδιακό κλείσιμο της οδού Επταπυργίου και παρακείμενων δρόμων στη Δ.Ε. Συκεών προχωρούν μεθαύριο, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, συνεργεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το έργο αφορά σε σημειακές παρεμβάσεις και ασφαλτοστρώσεις σε μεγάλα τμήματα των οδών στα οποία καταγράφηκαν φθορές, με αποτέλεσμα αυτά να καταστούν επικίνδυνα για τους πεζούς και τα διερχόμενα οχήματα. Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος οδοποιίας που υλοποιεί ο δήμος στο σύνολο των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων, με το συνολικό προϋπολογισμό να αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ ειδικά για την οδό Επταπυργίου υπάρχει έτοιμη μελέτη για τη συνολική ασφαλτόστρωση και ανάπλασή της προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα των τεχνικών υπηρεσιών, για την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών και την ασφάλεια των πεζών, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διακοπεί:

• στο τμήμα της οδού Επταπυργίου από τη συμβολή της με την οδό Αραπίτσας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου,

• στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά της οδού Επταπυργίου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ισμήνης,

• στο τμήμα της οδού Ρήγα Φεραίου από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καρόλου Κουν, στο ρεύμα πορείας προς την οδό Επταπυργίου,

• στο τμήμα της οδού Καρόλου Κουν από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επταπυργίου.

• στο τμήμα της οδού Δοξάτου από τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επταπυργίου.

• στο τμήμα της οδού Πρεμετής από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Επταπυργίου.

«Πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους αυτούς και να ενισχυθεί η ασφαλής κίνηση των οχημάτων, λαμβάνοντας, σε συνεργασία με την Τροχαία, όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα. Επιλέχθηκε ο καταλληλότερος χρόνος ώστε η ταλαιπωρία εποχούμενων και πεζών να είναι η μικρότερη δυνατή», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ντίνος Ζωγόγιαννης, ζητώντας ταυτόχρονα την κατανόηση των οδηγών και πολιτών.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης υπενθυμίζει ότι «οι παρεμβάσεις για την κατασκευή σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου σε όλο το δήμο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων μας. Αξιοποιώντας το υγιές δημοτικό ταμείο, καθώς και κάθε άλλο διαθέσιμο μέσο, εστιάζουμε στην προσφορά στην τοπική κοινωνία χρήσιμων και αναγκαίων υποδομών, σε βάθος χρόνου», τονίζει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To... σόου του Διαμαντίδη! (vid)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To... σόου του Διαμαντίδη! (vid)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ