2013-02-25 16:47:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Εμφύλιος στις τάξεις των Βενιζελικών εξαιτίας της σταυροδοσίας - Καβγάδες το βράδυ στους διαδρόμους του Αρσακείου
Μπορεί η μαζική προσέλευση των εκλογέων και ιδιαίτερα της νεολαίας ν 'αποτέλεσε στοιχείο έκπληξης στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, από την άλλη, όμως, ανέτρεψε συσχετισμούς και ακύρωσε "συμφωνίες" και "συμμαχίες" για την εκλογή των συνέδρων.

Από χθες το βράδυ, με την ανακοίνωση της σταυροδοσίας έχει ξεσπάσει ένας... μίνι "εμφύλιος" στις τάξεις των "Βενιζελικών" καθώς στελέχη πρώτης γραμμής, με μακρόχρονη προσφορά και με θητεία σε υψηλόβαθμες κομματικές θέσεις, προσκείμενα σήμερα στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατέγραψαν αναπάντεχα "φτωχές" εκλογικές επιδόσεις με αποτέλεσμα να στραφούν εναντίον "συντρόφων" τους κατηγορώντας τους ότι αθέτησαν συμφωνίες αλληλοϋποστήριξης.

Μάλιστα μόλις η Εφορευτική Επιτροπή (Πρόεδρος της ο Δημήτρης Δημακόπουλος) έδωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στους διαδρόμους του Αρσακείου ακούστηκαν μέχρι και βαριές λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ υποψηφίων. Επεισόδια δεν... απειλήθηκαν αλλά ο θυμός ορισμένων με δυσκολία κρυβόταν. Στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, πάντως, έλεγε το πρωί ότι η "τράπουλα" ανατράπηκε θεαματικά εξαιτίας της νεολαίας και της μαζικής συμμετοχής της με αποτέλεσμα να "σπάσουν" γραμμές και "κολώνες".


Υπενθυμίζουμε ότι από την Πάτρα στην πρώτη δεκάδα εκλέγονται οι:

Μπακάλης Θεόδωρος 241 ψήφοι

Κελεπούρης Ανδρέας 201

Καραθανάσης Θόδωρος 193

Γιαννακόπουλος Γιάννης 183

Ραγκαβάνης Γιάννης 176

Μοίραλης Νίκος 166

Μπαρδάκης Νίκος 164

Μπιλίρης Θανάσης 159

Χαρισιάδης Κώστας 156

Νικολάου Σταυρούλα 144

Από τις γυναίκες υποψηφίους δεύτερη εκλέγεται η Διαμαντίνα Νιφόρα με 130 ψήφους και ακολουθούν οι Κοντοπούλου Χριστίνα και η Ευθυμία Καλαβρουζιώτου.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tίμων ο μισάνθρωπος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tίμων ο μισάνθρωπος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ