2013-02-28 11:00:05
Φωτογραφία για Ανένδοτος ο «Μπουμ», κουβέντα με Βιτόλο
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για καταβολή ενός ποσού από αυτά που του οφείλονται τώρα, προκειμένου να πάρει τα υπόλοιπα αργότερα. Τα είπε με Βιτόλο ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γάλλος αμυντικός έχει στα χέρια του επιταγές για το ποσό που του οφείλεται, τις οποίες θα πρέπει να εξαργυρώσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Τις επόμενες μέρες λήγει μία από αυτές, ύψους 450.000 ευρώ και όπως αναφέρει η SportDay η διοίκηση τουΠαναθηναϊκού προσπάθησε να πείσει τονMπουμσόνγκ να πάρει 150.000 ευρώ και τα υπόλοιπα αργότερα, ωστόσο ο ίδιος ήταν ανένδοτος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος στο μεταξύ μίλησε με τονΒίκτορ Βιτόλο, κάνοντας μια πρώτη επαφή, στο πλαίσιο των συζητήσεων που κάνει με παίκτες του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τους διακανονισμούς. Στον Βιτόλο,άλλωστε, αναμένεται να γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών τους επόμενους μήνες. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με τους παίκτες που έχουν φύγει για τους διακανονισμούς, ενώ στονΙωαννίδη που ζήτησε με εξώδικο 25000 αναμένεται να εξοφληθεί το ποσό άμεσα.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ