2013-02-28 16:33:08
Φωτογραφία για Κοντά στους δολοφόνους του 45χρονου στο Δομοκό η Αστυνομία - Πιθανότατα είναι τα ίδια πρόσωπα που βίαζαν και λήστευαν στην Πάτρα!
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της ανθρωποκτονίας 45χρονου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Δομοκό Φθιώτιδας, που διαπράχθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2012.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, τριών 28χρονων και ενός 24χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία.

Οι τέσσερις αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές. Όπως προέκυψε πρόκειται για τα ίδια άτομα που είχαν διαπράξει τουλάχιστον δύο ακόμη ληστείες, σε οικία στην Αρκίτσα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό.

Ο 45χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος στο γραφείο πρατήριου υγρών καυσίμων όπου εργαζόταν ως υπάλληλος, φέροντας τέσσερα τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών είναι σε εξέλιξη, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων κακουργηματικής φύσεως αδικημάτων.


Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Είναι πιθανόν η τέσσερις κακοποιοί να συνδέονται με την επίθεση σε βάρος ζευγαριού στην περιοχή των Σελλών στην Πάτρα, τον περασμένο Δεκέμβριο. Η υπόθεση είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία. Θυμίζουμε ότι οι δυο δράστες αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρέωσαν τον 50χρονο άνδρα να βγει στο δρόμο και στη συνέχεια οδήγησαν το ζευγάρι σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά. Εκεί βίασαν την 50χρονη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του άνδρα τον οποίο, αφού είχαν ξεγυμνώσει, τον είχαν δέσει στον κορμό ενός δέντρου απ’ όπου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν!

Σε όλη την διαδρομή είχαν βάλει τον 50χρονο στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του. Οι δυο ληστές – βιαστές εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο έως ότου η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Νωρίτερα, το ίδιο βράδυ, στον Αλισσό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την «έφοδο» τους σε σπίτι οικογένειας άρπαξαν την 22χρονη κόρη, την μετέφεραν στον πρώτο όροφο του οικήματος και την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα!

Πηγή: enet-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ