2013-03-02 09:52:48
Φωτογραφία για Από το πορνό… στην πολιτική
Η Diana Pang γεννήθηκε το 1972 στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας. Κάμποσα χρόνια αργότερα μετακόμισε για σπουδές στις ΗΠΑ, για να καταλήξει στο Χονκ Κονγκ όπου έγινε διάσημη μέσα από ερωτικές ταινίες... Στις αρχές του έτους, εντοπίστηκε στην Κίνα να συμμετέχει σε τοπική συνάντηση του CPPCC, νομοθετικού οργάνου μέσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα. Όπως δήλωσε σε κινεζική εφημερίδα, σκοπεύει να κάνει «μια μικρή επένδυση στο Gansu» και να γυρίσει ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα ιστορικού χαρακτήρα. Όπως είπε, ενδιαφέρεται για αυτό το είδος καθώς είναι κληρονομία της οικογένειάς της, αφού ο παππούς της ήταν δήμαρχος της Zunyi και συνήθιζε να της διηγείται ιστορίες από τη Μεγάλη Πορεία του Μάο.

Έκτοτε, πολυάριθμα δημοσιεύματα εμφανίστηκαν κάνοντας λόγο για ανάρμοστη σχέση με το Κόμμα, λόγω της πρότερης καριέρας. Η επιλογή της πορνοστάρ να εμπλακεί στη δημόσια ζωή έχει διχάσει.

Σύμφωνα με έρευνα της The Beijing News, το 46,4% χαρακτήρισε την κίνησή της «ανάρμοστη» και πως θα παρασύρει το κοινό, ενώ σχεδόν το 37% είπε ότι η κυρία Πενγκ θα πρέπει να κριθεί για τα έργα της και όχι για το παρελθόν της.
pontikonews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ