2013-03-03 11:10:06
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Στο κλειστό της Καλαμίτσας δοκιμάζεται σήμερα (12:30) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καβάλα (χωρίς Τηλεοπτική Κάλυψη) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ και τα προβλήματα συνεχίζονται για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι έντεκα παίκτες, καθώς δεν κατάφερε να συμπληρώσει 12άδα. Οι Έισι Λο και Γκιόργκι Σερμαντίνι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή στην Καβάλα καθώς ανέβασαν πυρετό και αποφασίστηκε να ξεκουραστούν ώστε να είναι έτοιμοι για την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Επιπλέον, ο Γιώργος Γεωργάκης, ο οποίος θα είχε λογικά την ευκαιρία να συμπεριληφθεί στην 12άδα τραυματίστηκε στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και ο Ντόρον Πέρκινς δεν έχει δηλωθεί ακόμα στην Α1.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν επιζητεί απέναντι στην Καβάλα μία καλή προπόνηση ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τους Καταλανούς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιθυμεί να δει από τους παίκτες του να βγάζουν το παιχνίδι τους, να ακολουθούν το πλάνο πιστά και να μην χάνουν την συγκέντρωσή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ