2013-03-03 11:16:10
Φωτογραφία για Γιατί «βγήκε» από τα ρούχα της και έγινε έξαλλη η Έλενα Παπαρίζου;
Ένα απρόοπτο τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision έκανε έξαλλη την Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή.

Μπορεί η τραγουδίστρια να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπική της ζωής, στο πλευρό του 43χρονου πολιτικού μηχανικού Ανδρέα Καψάλη, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της τη βραδιά εκείνη αφού μια μικρή ατυχία με τα ρούχα της λίγο έλειψε να μας στερήσει την εμφάνισή της. Τι πραγματικά συνέβη; Σύμφωνα με τη real, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό, η Έλενα και οι συνεργάτες της είχαν καταλήξει στα ρούχα των δύο εμφανίσεών της τη συγκεκριμένη βραδιά. Επρόκειτο για ένα κοντό σέξι φόρεμα του Απόστολου Μητρόπουλου για το ντουέτο της με τους Vegas και ένα λευκό κοστούμι επώνυμου σχεδιαστή για τη δεύτερη εμφάνισή με τη Βίκυ Λέανδρος. Όμως, το λευκό κοστούμι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της τραγουδίστριας... Στον δρόμο για το Gazi Music Hall ο γνωστός στιλίστας Al Giga, που επιμελείται τις εμφανίσεις της, ξέχασε το συγκεκριμένο outfit μέσα στο ταξί! «Ο Al Giga μπήκε σ' ένα ταξί μαζί με τα ρούχα που είχε ετοιμάσει γνωστός σχεδιαστής ειδικά για την Έλενα
. Φτάνοντας στον χώρο της εκδήλωσης και αφού πλήρωσε το ταξί, κατευθύνθηκε προς τα καμαρίνια χωρίς να προσέξει ότι δεν κρατά στα χέρια του τα ρούχα. Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν, καθώς το όχημα δεν ήταν μισθωμένο από κάποια εταιρεία ραδιοταξί», αποκαλύπτει άνθρωπος που έζησε από κοντά το συμβάν.

Όπως ήταν λογικό, η Ελενα έγινε έξαλλη. Παρά τον εκνευρισμό της όμως, φρόντισε να καλύψει το περιστατικό με απόλυτο επαγγελματισμό, διαλέγοντας κάτι από την προσωπική της γκαρνταρόμπα, που έφερε την τελευταία στιγμή ένας δικός της άνθρωπος από το σπίτι της. Έτσι, εμφανίστηκε με το εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι στο ντουέτο με τη Βίκυ Λέανδρος, χωρίς κανείς να πάρει μυρωδιά τι είχε συμβεί στο παρασκήνιο.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ