2013-03-05 12:02:09
Φωτογραφία για Trend alert: Οι φούστες με βαθύ σκίσιμο, στην πιο κομψή εκδοχή τους
Τη φετινή σεζόν αποκάλυψε με τον πιο διακριτικό τρόπο της θηλυκές σου καμπύλες, ποντάροντας σε φούστες με βαθύ σκίσιμο στο πλάι.

Σε Α γραμμή, αέρινα υφάσματα, μάξι ή μίνι, οι φούστες φέτος κάνουν εμφάνισή τους στην πιο chic και ταυτόχρονα αποκαλυπτική εκδοχή τους.

Black leather:

Πόνταρε σε μια μίντι δερμάτινη φούστα με σκίσιμο στο πλάι για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Το super trendy κομμάτι συνδυάζεται τέλεια με ένα λευκό blazer και τις κλασσικές μαύρες γόβες για μια chic εμφάνιση ή ακόμη και με ψηλοτάκουνα booties, ένα λευκό t-shirt και το δερμάτινο τζάκετ σου για το τέλειο rock-glam βραδινό λουκ.

White class:

Classy και διαχρονική, η λευκή μάξι φούστα σε Α γραμμή, παραμένει σταθερή αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Φέτος, πόνταρε σε ένα διακριτικό σκίσιμο στο πλάι ή στο μπροστά μέρος, για να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Ιδανικό ρούχο για κάθε περίσταση και ηλικία, η λευκή φούστα μπορεί να γίνει το βασικό κομμάτι για ένα υπέρκομψο office look αλλά και μια νεανική εμφάνιση.


Do denim:

Όταν οι δύο μεγαλύτερες τάσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι εντυπωσιακό. Το σκίσιμο δίνει άλλο αέρα στην κλασσική τζιν φούστα, και την μετατρέπει σε κομμάτι που θα αγαπήσουν γυναίκες κάθε ηλικίας.

Total black:

Εάν ακόμη δεν υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου μια ολόμαυρη μάξι φούστα, καιρός είναι να την αγοράσεις! Συνδυάζεται πολύ εύκολα ακόμη και με το αγαπημένο σου t-shirt και υπόσχεται να σου χαρίσει απαράμιλλο στυλ σε κάθε σου εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Tip: Η μάξι φούστα με το φερμουάρ μπροστά εξακολουθεί και φέτος να παραμένει fashion statement.

http://www.faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ