2013-03-06 16:37:20
Φωτογραφία για «Αιχμές» Σαμαρά για Γιουβέντους
Ο Γιώργος Σαμαράς αναφέρθηκε στον τρόπο που οι παίκτες της Γιουβέντους αμύνονται στις στημένες φάσεις και ζήτησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δείξει ανοχή.

Η Σέλτικ πηγαίνει στο Τορίνο για το θαύμα, αφού στο πρώτο ματς στη Γλασκόβη ηττήθηκε με 0-3. Ο «Sam», ο οποίος είχε χάσει την αναμέτρηση, ζήτησε από τον Φιράτ Αϊντίνους, ο οποίος θα διευθύνει το αποψινό ματς, να μην δείξει στους Ιταλούς την ανοχή που είχαν στο πρώτο ματς

«Δεν ήταν δίκαιο, νομίζω ότι όλοι το είδαν. Έχει να κάνει με τον τρόπο που αμύνονται στης στημένες φάσεις, όπως οι περισσότερες ιταλικές ομάδες. Ευελπιστούμε ότι ο διαιτητής θα έχει περισσότερο ανοιχτά τα μάτια του αύριο και θα δει ξεκάθαρα τι γίνεται και ότι μπορεί να γίνει ένα δίκαιο παιχνίδι», τόνισε ο Έλληνας επιθετικός και πρόσθεσε, όσον αφορά τις πιθανότητες της ομάδας του:

 «Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε στο πρώτο ματς, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Αν πετύχουμε το πρώτο γκολ ποτέ δεν ξέρεις. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ