2013-03-07 01:59:04
Φωτογραφία για Ενωμένοι σε συλλαλητήριο αύριο οι φοιτητές της Κρήτης
Στο Ηράκλειο θα βρεθούν αύριο οι φοιτητές της Ιεράπετρας και του Αγίου Νικολάου προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές των φοιτητών του Ηρακλείου.

Οι φοιτητές από τη σχολή χρηματοοικονομίας αποφάσισαν να διακόψουν την κατάληψη, αφού όπως λένε δεν τους ακούει κανείς, και να έρθουν στο Ηράκλειο προκειμένου να συναντηθούν με τους φοιτητές του τμήματος λογιστικής (με το οποίο το σχέδιο Αθηνά τους θέλει να συνενώνονται). 

 Οι φοιτητές του Λασιθίου, Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου έρχονται στο Ηράκλειο με σκοπό να πορευτούν μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης αφού όπως δηλώνουν όλο το πρόβλημα ξεκινά από τους πολιτικούς. Άνοιξαν ΤΕΙ για την πελατεία τους. Εμείς όμως δε φταίμε και δε θα την πληρώσουμε. Διαλέξαμε μια σχολή στα 18 μας και τώρα δε θα μας τινάξουν τα σχέδια και τη ζωή στον αέρα.

Την ίδια ώρα, οι φοιτητές του Ηρακλείου αποφάσισαν σήμερα μετά από 3 και πλέον ώρες συνέλευσης να προχωρήσουν σε συγκέντρωση αύριο στις 12 το μεσημέρι στα Λιοντάρια έχοντας μαζί τους και τους φοιτητές από το Λασίθι. Την Παρασκευή οι φοιτητές της ΣΤΕΦ θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση και πορεία προς την αποκεντρωμένη διοίκηση. Παράλληλα έχουν εξαγγείλει αναστολή των μαθημάτων Πέμπτη και Παρασκευή.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ