2013-03-07 11:31:03
Φωτογραφία για Πάτρα: «Ήταν έγκλημα, όχι χτύπημα ο θάνατος Παναγούλια» - Συνεχίστηκε χθες η δίκη για τη δολοφονία του 22χρονου
Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του άτυχου Θοδωρή Παναγούλια το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2006 στην Εγκάλη Διακοπτού.

Κατά την κατάθεσή του ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το τρένο δεν χτύπησε το άτυχο παλικάρι, το οποίο βρέθηκε να ψυχορραγεί στις ράγες του ΟΣΕ λέγοντας παράλληλα πως «από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια».

Νωρίτερα, κατέθεσε η μαυροφορεμένη μάνα, Βασιλική Παναγούλια με τη φωτογραφία του γιου της στην αγκαλιά, η οποία μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της ζήτησε από το Δικαστήριο δικαίωση για τον άδικο χαμό του παιδιού της και τιμωρία των ενόχων.

Εξετάστηκε και ο αστυνομικός, ο οποίος εκείνο το βράδυ είχε επιληφθεί του συμβάντος μεταβαίνοντας στην Εγκάλη Διακοπτού, ο οποίος περιέγραψε στο Δικαστήριο όσα είδε πηγαίνοντας εκεί.

Το Δικαστήριο διέκοψε για τις 20 Μαρτίου όπου θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία με την εξέταση της ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, η οποία είχε πραγματοποιήσει την νεκροψία αλλά και την αυτοψία στο σημείο.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ