2013-03-07 11:41:03
Φωτογραφία για To Forbes υποτίμησε την περιουσία μου
Επίθεση στο περιοδικό Forbes εξαπέλυσε ο σαουδάραβας πρίγκιπας Αλβαλίντ μπιν Ταλάλ υποστηρίζοντας ότι στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων που κόσμου που δημοσίευσε εμφανίζει την περιουσία του μικρότερη από ό,τι είναι.

Ο ανιψιός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας βρέθηκε 26ος στη λίστα του Forbes, με περιουσία - σύμφωνα με το περιοδικό - στα 20 δισ. δολάρια και χαρακτηρίστηκε "ο πλουσιότερος άνθρωπος στον αραβικό κόσμο".

Ωστόσο ο πρίγκιπας μπιν Ταλάλ επιτέθηκε στο Forbes κατηγορώντας το για "εσκεμμένη προκατάληψη και ανακρίβειες" εις βάρος του υποστηρίζοντας ότι η περιουσία του αποτιμάται στα 30 δισ. δολάρια.

Το Forbes αντεπιτέθηκε αναφέροντας ότι ο πρίγκιπας, μεγαλομέτοχος στο Facebook, στην Apple και στο Twitter, "συστηματικά υπερβάλλει" όσον αφορά την περιουσία του προσπαθώντας να μπει στο "top 10" των πλουσιότερων του κόσμου.

"Η αξία που αποδίδει ο πρίγκιπας στην περιουσία του μοιάζει με παράλληλη πραγματικότητα" αναφέρει η δημοσιογράφος Κέρι Ντόλαν απαντώντας στον μπιν Ταλάλ.

"Εδώ και μερικά χρόνια πρώην συνεργάτες του μου λένε πως ο πρίγκιπας, που όντως είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, συστηματικά υπερβάλλει στην αξία της περιουσίας του 'αυξάνοντάς' την κατά αρκετά δισ. δολάρια" προσθέτει.

Το Forbes ανέφερε επίσης ότι ο πρίγκιπας "καταδιώκει" και πιέζει το περιοδικό να παρουσιάσει την δική του εκδοχή για το πόση περιουσία έχει.
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ