2013-03-07 18:47:28
Φωτογραφία για Παρέμβαση εισαγγελέα για το εξώφυλλο του Unfollow ζητεί ο Αδ. Γεωργιάδης
Το περιοδικό "UNFOLLOW" με το πορτραίτο του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά επεξεργασμένο, σε περίπτερο της Αθήνας.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το εξώφυλλο του περιοδικού «Unfollow» με το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά χτυπημένο και κακοποιημένο, ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, καλώντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει επίσημα θέση.

«Έχω εδώ ένα περιοδικό της Αριστεράς. Γράφουν όλοι οι μεγάλοι αριστεροί της εποχής, Βαξεβάνης και λοιποί. Θέλω την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το πράγμα», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο κ. Γεωργιάδης. «Δείτε εξώφυλλο περιοδικού. Εδώ είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας. Τον έχουν βάλει πυροβολημένο στο κεφάλι. Το μάτι του, το χειρουργημένο, του το έχουν βγάλει, τα γυαλιά σπασμένα, και δαρμένος. Και αναρωτιέμαι», τόνισε, «εισαγγελέας δεν υπάρχει;» 

«Εάν δεν πάει για αυτό εισαγγελέας, όπου παρουσιάζεται ο Πρωθυπουργός της χώρας πυροβολημένος στο κεφάλι σαν να λένε στον τρομοκράτη, πήγαινε σκότωσε τον Σαμαρά... Και πάνε και το κάνουν αυτό αυτοί οι αισχροί άνθρωποι που δεν σέβονται ούτε την υγεία ενός ανθρώπου, οι της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί οι δημοσιογράφοι και καλά εν είδει αντιπολιτευτικής», σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ναυτεμπορική
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ