2013-03-08 07:32:06
Φωτογραφία για Πάτρα: «Το Δικαίωμα στην Εργασία και η καταπολέμηση των διακρίσεων: Η σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα»
Η Αντιδημαρχία Υποστήριξης του Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών, το Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Σχεδία», και η ΑΔΕΠ ΑΕ. διοργανώνουν την Δευτέρα 11 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη, στις 5 μ.μ., εσπερίδα εργασίας, με θέμα: «Το Δικαίωμα στην Εργασία και η καταπολέμηση των διακρίσεων: Η σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα».

Πρόκειται για την έκτη από μία σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Βόλος Πάτρα, Σύρος) και στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο κόσμος της εργασίας κατά των διακρίσεων» που υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, την Επάνοδο και το Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Σχεδία» με την υποστήριξη του προγράμματος για την Απασχόληση και την Κοινωνική Αλληλεγγύη Progress (2007 – 2013) της Ε.Ε.


Η εσπερίδα σκοπεύει στην ενεργή συμμετοχή φορέων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική ένταξη και στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και στην από κοινού διαμόρφωση προτάσεων για μια ευρύτερη πολιτική στον τομέα της καταπολέμησης των διακρίσεων.

Στην εσπερίδα, συμμετέχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, εκπρόσωποι του ΟΑΕΔ, του Δήμου Πατρέων και του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών. Επίσης, συμμετέχουν, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, το Επιμελητήριο Αχαΐας, επαγγελματικά σωματεία, φορείς που εργάζονται με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως το ΚΕΘΕΑ-ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΚ και δημοσιογράφοι.

(Επικοινωνία: Χρύσα Γεραγά: 2610.361743, Ελένη Παυλή: 2610-240196, Μαρία Γκολφινοπούλου: 261-224548

Μαρία Δημητριάδη, Τηλ: 210-3218.590).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παγκοσμια Ημέρα της Γυναίκας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παγκοσμια Ημέρα της Γυναίκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ