2013-03-09 08:06:03
Φωτογραφία για Παραδέχεται πως έχει παρέμβει αισθητικά στο πρόσωπό της!
Είναι μία από τις πιο αγαπητές και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου που αποφάσισε να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες τα μυστικά που την καθιστούν τόσο όμορφη και λαμπερή καθημερινά.

«Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια μαγική θεραπεία, που με βοήθησε πολύ κι έκανε το πρόσωπό μου να φαίνεται αρκετά χρόνια νεότερο. Τη δοκίμασα, είναι εντελώς ακίνδυνη για την υγεία και δεν χρειάζεται νυστέρι ή χειρουργείο. Εγώ λόγω της καθημερινής μου παρουσίας στην τηλεόραση και των σύντομων διακοπών μου το καλοκαίρι, που απαγορεύονται οι δραστικές παρεμβάσεις στο δέρμα, είμαι αναγκασμένη να ακολουθώ πολύ ήπιες θεραπείες χωρίς παρενέργειες. Δεν θα χρειαστεί να μπουν στον οργανισμό σας ξένα υλικά, παρά το ίδιο σας το αίμα, εμπλουτισμένο! Το PRP είναι το ακρωνύμιο του Platelets Rich Plasma, δηλαδή πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Στην ουσία πρόκειται για μια εξελιγμένη μεσοθεραπεία.

Από την εποχή του Ιπποκράτη οι ειδικοί γνώριζαν ότι το αίμα του ιδίου ατόμου είχε την ικανότητα να επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων του, όταν το τοποθετούσαν στις πληγές. Τα τελευταία 23 χρόνια οι επιστήμονες χρησιμοποιούν την αναπλαστική ιδιότητα των αιμοπεταλίων του αίματος, για να αντιμετωπίσουν σοβαρά τραύματα, κατάγματα, εγκαύματα και δερματικές αλλοιώσεις», αποκάλυψε η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ